Fear @ the Fortress

Alkmaar
Provincialeweg 9
1536 AC Alkmaar
Datum: 31-10-2020
Fear @ the Fortresseen griezelig spannend uitje met Halloween. Wil je een Fright Night in Noord-Holland beleven?

Boek dan nu Fear @ the Fortress bij FORTtreffelijk op Halloween.

Een spannende tocht (13+) door het fort in Markenbinnen. Boek nu en beleef dit griezelige uitje op zaterdagavond 31 oktober.
Voor huishoudens of groepen tot maximaal 4 personen.

Is het fort veilig?
Een vreselijk virus heeft de wereld in z’n greep maar op het fort kun je je laten inenten. Dat lijkt een veilige plek, maar is het dat ook? Besmette personen proberen namelijk ook in het fort een inenting te bemachtigen…

Tijdens de spannendste avond van het jaar, Halloween, kun jij met jouw groep van 4 of huishouden proberen die gewenste inenting te krijgen. Als je deze bloedstollende tocht doorstaat.

Betreden op eigen risico! Fear @ the Fortress is een spannende route door het fort van Markenbinnen. Natuurlijk pas in de avond, zodat het ook goed donker is. Op de route bevinden zich echte griezels die net als jij proberen het fort binnen te komen of in het fort een inenting te krijgen. Het virus is dus al in het fort aanwezig en grijpt ook daar mogelijk om zich heen. Toch is dat de enige plek waar jullie nog terecht kunnen. Maar weet wel, het is betreden op eigen risico…

Vanwege corona houden we de groepen klein, 1 huishouden of maximaal 4 personen, en zorgen we ervoor dat elke groep op een eigen starttijd begint. Zo kan iedereen met voldoende afstand toch een mooie en vooral spannende avond beleven Wil je dit ook? Boek dan snel via het boekingsformulier op de website.

Bezoek de website >>
Google Maps
Halloween uitje

  Reviews van Fear @ the Fortress

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden