DippieBoe - Halloween speciaal voor de allerkleinsten

Best
Ekkersweijer 1
5681RZ Best
Datum: Van 23-10-2020 t/m 01-11-2020
Met heel veel trots organiseert Attractiepark DippieDoe dit jaar de eerste editie van DippieBoe - Halloween speciaal voor de allerkleinsten! Kom jij ook griezelen?
23, 24, 25, 30, 31 oktober & 1 november
DippieBoe is het leukste Halloween-event van Nederland speciaal voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar, georganiseerd door en in Attractiepark DippieDoe.

Overdag is DippieDoe een vredig kinderattractiepark, maar wanneer de schemer valt en de klok zes keer achter elkaar slaat, verandert het vredige park in een park waar de Heksen aan komen vliegen, de vogelverschrikkers ineens beginnen te praten en de mummies klungelig rondlopen. Geen zorgen! Deze wezens zijn niet zo heel eng hoor!
Na 21.00 uur verlaten de eerste wezens het park weer.
Tijdens DippieBoe zijn alle attracties van Attractiepark DippieDoe geopend!
​-----
Overdag zijn er diverse Halloween activiteiten. Zo kan je de leukste Halloween knutsels maken en worden er de gehele middag Halloween activiteiten georganiseerd.
Na 18.00 uur komen de eerste wezens in het park, de muziek verandert en je kan je eigen tovertocht of spooktocht lopen! Er zijn verschillende dansoptredens, meet & greets met lieve heksen, klunzige mummies en stoere piraten. Daarnaast komt er een echte ballonnen-tovenaar en alle attracties zijn geopend en omgetoverd in Halloweenstijl!
Vindt je kindje het te spannend? Geen zorgen, er zijn speciale toverstafjes beschikbaar die de wezens wegjagen.
Natuurlijk mogen de kinderen verkleed naar DippieBoe toe komen! Maar het is niet toegestaan andere bezoekers te laten schrikken.
Extra aankondiging: Speciaal tijdens DippieBoe komt er een spookhuis!
Er zijn zowel dagtickets als avondkaarten te koop. Kijk voor meer informatie op www.DippieBoe.nl

Bezoek de website >>
Google Maps
Halloween kinderen attractiepark
Verkleden
Schmink jezelf

  Reviews van DippieBoe - Halloween speciaal voor de allerkleinsten

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden