Het dagboek van..

Amsterdam
Nes 75
1012KD Amsterdam
Wat gaat er in je om als je moet vluchten, als je alles wat bekend en vertrouwd is moet achterlaten? En als je veilig de overkant bereikt, wat dan?

Het New Life Choir Groningen, bestaande uit gevluchte Syriërs, neemt u mee naar hun wereld in hun concert “Dagboek van…” in ons TOBACCO Theater. Een ontroerend, vrolijk en swingend muziekprogramma afgewisseld met verhalen uit hun eigen dagboeken. Eindregie is in handen van Majd Mardo, acteur bij het Internationaal Theater Amsterdam. Het koor wordt begeleidt door het echtpaar Rani Elias (dirigent) en Karoun Baghboudarian (repetitor).

Deze avond is speciaal voor diegene die hun eigen land ontvlucht zijn en die wij een warme en ontspannen avond gunnen. Meld je of degene die je graag uitnodigt hier gratis aan. Van de 250 beschikbare plaatsen hebben wij 50 fijne plekken gereserveerd. Dit is mede mogelijk gemaakt door het wij doen mee fonds.

De overige 200 plekken zijn vrij voor ieder die geïnteresseerd is in het verhaal van deze mooie groep. Koop hier deze tickets.

Deuren open: 19:15
Aanvang show: 20:00

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Het dagboek van..

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden