Escaperooms

Harkstede Gn
Hoofdweg 163
9614AD Harkstede Gn
Paintbal Gruno

Een te gekke en unieke paintball buiten ervaring vindt je bij Break Out Grunopark!

Het terrein bestaat uit 4 velden die allemaal anders zijn. Elk veld verschilt in grote maar ze beschikken allemaal over unieke obstakels waardoor elk vind als een nieuwe ervaring aan voelt.
Bij aankomst arriveer je in de safety-zone. Voordat de strijd los barst krijgt iedereen een uitleg met de overalls en maskers erbij.
De safety-zone is een neutrale plek waar iedereen veilig is zelfs tijdens de strijd, hier kan je ook nieuwe kogels halen of even rustig wat eten of drinken.
Ben je van plan om te paintballen voor een vrijgezellenfeest? Om er een feestje van te maken kan er een bunny-suit worden bij besteld om de vrijgezel er in te hijsen. Het roze-witte konijnenpak mag aan het einde mee naar huis, het is jullie taak natuurlijk om te zorgen dat deze niet roze-wit naar huis gaat!
Het paintballen duurt incl. uitleg ongeveer 2 uur. Bij de basis versie zitten 50 kogels p.p. inbegrepen. Paintball Medium heeft 150 kogels en bij het Large-pakket zitten 200 kogels inbegrepen.
In het Paintball DeLuxe arrangement zit een barbecue DeLuxe inbegrepen en daarnaast zitten er 5 drankej per persoon in dit pakket. De barbecue DeLuxe bestaat uit:
- Sate van de Haas
- Pepersteak
- Karbonade
- Ribeye
- Groene Salade
- Vleessalade
- Diverse broodsoorten met tapenade en kruidenboter
- Frites

Bij de BBQ de Luxe is een van de vleessoorten ook in te ruilen voor een zalmpakketje. Mocht je dit willen, geef dit alstublieft wel even van te voren door.

LET OP: Paintball is 18+


Bezoek de website >>
Google Maps

  Koop hier je tickets!

  Bekijk eerst de beschikbaarheid om zeker van een plekje te zijn.
  Mars: https://breakout.recras.nl/api/arrangementbeschikbaarheid/id/49.
  Classroom: https://breakout.recras.nl/api/arrangementbeschikbaarheid/id/47.
  Bar: https://breakout.recras.nl/api/arrangementbeschikbaarheid/id/65.
  Bel 050-5411706 om meteen je plekje te reserveren!

  Reviews van Escaperooms

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden