ZERO55 Enschede

Enschede
Colosseum 84
7521 PT Enschede
Datum: Van 01-01-2018 t/m 01-12-2028
Met een e-kartbaan van maar liefst 425 meter met drie tunnels en drie bruggen ligt er bij ZERO55 een uitdagend circuit voor dé ultieme e-kartbeleving voor jong en oud.

De elektrische karts in combinatie met een spectaculaire glow in the dark lichtshow en lekkere racemuziek zorgen voor een combinatie die uniek is in Nederland.

Naast het e-karten heeft ZERO55 nog veel meer activiteiten. Zo is er Lasertag; een spectaculaire, actievere en tactischere versie van het lasergamen in een futuristische real game simulatie. Er is keuze uit verschillende spelsituaties die elk vragen om veel digitale interactie.
Daarnaast heeft ZERO55 ook nog Space Exit; 5 verschillende, futuristische, escape rooms met elk een andere opdracht en thema. Zo is er de Climbing Wall, The Armoury, Laboratory, Lasermaze en VR Racing. Elke room zit boordevol uitdagende opdrachten waardoor echt íedereen actief bezig is!

Doordat ZERO55 ook interessante arrangementen aanbiedt, is het de ideale locatie voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, studentenfeestjes of vrijgezellenfeestjes.

Bekijk de website voor meer informatie.
Nieuwsgierig? Bekijk de video impressie.


Bezoek de website >>

    Reviews van ZERO55 Enschede

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.