Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 231 uitjes gevonden
Mijnsheerenland
6e editie Klein Frankrijk. Grote Brocante Markt circa 200 deelnemers in combinatie met Foodtrucks. De perfecte mix van rondstruinen, heerlijk eten, drinken en live muziek.
Van 10-07-2018 tot 28-08-2018
Kickboksen op Fort Nieuwersluis
Stichtse Vecht
Gedurende de zomerperiode elke dinsdagochtend om 7.15 uur zonnig en actief de dag aanvallen op Fort Nieuwersluis? Dat kan.
Van 30-01-2018 tot 31-12-2028
Erik Arends
Leiden
Ontdek de binnenstad van Leiden via een wandeling langs haar rijke natuurkundige historie.
Van 09-07-2018 tot 05-09-2018
Exposities en lunchconcerten in de Grote Kerk
Gorinchem
Stichting Vrienden van de Grote Kerk organiseert deze zomer mooie lunchconcerten. Deze afwisselende concerten worden gegeven op de woensdagmiddagen om 12.15uur in de Grote Kerk en zijn gratis toegankelijk.
Van 07-06-2018 tot 31-10-2018
Films en Sterren op de Haar
Haarzuilens
Vanaf 6 juni staat Kasteel de Haar helemaal in het teken van de wereld van films en filmsterren. Gastconservator René Mioch (filmkenner en producent) en Mardou Jacobs (producent) maakten speciaal voor De Haar een tentoonstelling over de sporen die de wereldberoemde sterren van het witte doek op Kasteel de Haar nalieten én hoe het kasteel zelf figureerde in vele producties.Van Caine tot Collins, van Bardot tot Moore.
Woudsend
Gezellige boerenmarkt met verkoop van verse streekproducten, zoals vlees, kaas, eieren, groente, fruit, vis, boerenijs, honing, etc. Gedurende de markt zijn er kinderactiviteiten en terrasjes met live muziek. Bezoek ook het oude historische centrum van Woudsend met unieke steegjes en verrassende winkeltjes.
Zaltbommel
Emma is slim, sportief, grappig… en weegt 40 kilo. Emma wil leven. Maar volgens haar ouders en artsen is ze ernstig ziek. En hoewel ze probeert te luisteren naar hun adviezen is er iets dat haar steeds anders laat handelen. Iets dat sterker is: de stem van anorexia.
Van 13-07-2018 tot 31-07-2018
Beelden in Gorinchem
Gorinchem
Vestingstad Gorinchem is een groot aantal beelden in de openbare ruimte aanwezig. Dat varieert van grote monumentale tekens tot meer intieme kleinere beelden in besloten omgevingen. 
Van 07-07-2018 tot 02-09-2018
Zomer op GeoFort
Lingewaal
Vier de zomer op GeoFort. Kom speuren, experimenteren, beleven en spelen Raad waar je bent in  de wereld en vind de juiste route op basis van geur in het doolhof. De trekpont brengt je op de fortgracht naar een drijvend eiland in de vorm van Nederland.
Van 10-05-2018 tot 26-07-2018
Live-action spel
Velsen
Tracing Thomas op het forteiland in IJmuiden is deze zomer het spektakelspel voor de liefhebbers van gaming, escaperooms en theater.