Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 222 uitjes gevonden
Achterveld
AMBC Achterveld houdt een autopuzzelrit voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt. De uitdaging is de juiste route te bepalen aan de hand van een routebeschrijving.
De Ronde Venen
Op ontdekkingstocht op Fort bij Abcoude Benieuwd naar wat er achter de poort van Fort bij Abcoude te zien en te beleven is?
Van 09-08-2018 tot 12-08-2018
Kannen & Kruiken Amersfoort 2018
Amersfoort
We proosten met Kannen & Kruiken op zinderende zomerdagen in het Burgemeester Brouwerplantsoen te Amersfoort. Van donderdag 9 tot en met zondag 12 augustus is iedereen welkom om te genieten van de lekkerste biertjes en wijnen. Cheers!
Heeg
GravinnefairDeze sfeervolle familiefair wordt dit jaar alweer voor de derde keer georganiseerd. De datum voor de komende editie is zondag 26 augustus as. Met een gevarieerd aanbod van stands, zoals brocante, steigerhouten meubelen, biologische en ambachtelijke producten, trendy kleding, mooie accessoires en diverse proeverijen. De fair is toegankelijk van 10.00 tot 18.00 uur.De gezellige nazomermarkt wordt gehouden in en rondom een woonboerderij van de familie Van der Meer, gelegen aan het water de Wide Wimerts. Zowel binnen in de schuur als buiten op het prachtige groene boerenland en in de mooi aangelegde tuinen kunt u genieten van muziek, leuke activiteiten, proeverijen en diverse producten in meer dan 30 kraampjes.
Van 07-05-2018 tot 02-09-2018
Verassing: op zomervakanZIE met het muZIEum
Nijmegen
De zomervakantie staat voor de deur, tijd voor een welverdiende vakantie! Vakantie vieren doe je deze zomervakantie bij het muZIEum.
Van 06-07-2017 tot 06-07-2027
Ambachtelijk klompen maken
Sint Oedenrode
Leer hoe u op de ambachtelijke manier klompen kan maken en probeer dit ook zelf.
Zaltbommel
Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indolovers, komt nu dan eindelijk met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’.
Krimpenerwaard
Op de laatste dinsdag van de maand organiseert de Historische Vereniging Schoonhoven lezingen met wisselende thema's, deze zijn enkele weken van te voren te vinden op de betreffende website.
Van 01-04-2018 tot 30-11-2018
Jaarthema: Plant & Eter
Utrecht
Hoe en wanneer zijn mensen landbouw gaan bedrijven en welk effect heeft dat gehad op cultuur en natuur? Op welke manier hebben wij planten veredeld zodat de opbrengst soms tientallen keren hoger is dan bij de wilde soort?
Zaltbommel
In Kameleon doet cabaretier en publiekslieveling Leon van der Zanden waar hij uniek in is. Hij stemt zich af op alle aanwezigen en laat het onderbewuste van de zaal spreken. Daarmee komt zijn focus definitief op zijn bezoekers te liggen en op de avond zelf.