Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 280 uitjes gevonden
Van 08-09-2018 tot 09-09-2018
Kunsten in de Monumenten
Bergen op Zoom
De gemeente Bergen op Zoom organiseert de landelijke Open Monumentendagen onder de noemer ‘Kunsten in de Monumenten’; een festival vol historie, optredens, hedendaagse kunst, cultuur en leuke activiteiten.
Diemen
Relaxen op zondagZondag, relaxdag. En daarvoor ben je bij Paviljoen Puur bij Kustbatterij bij Diemerdam aan het goede adres.
Van 10-06-2018 tot 03-09-2018
MCN Capoeirashow
Rosmalen
Capoeirashow MCN bestaat uit 12 tot 14 aantal personen en treedt op met een show van Capoeira, Maculele en Samba. De Capoeiristas hebben de afgelopen jaren op uitnodiging optredens verzorgd in Nederland, België en Frankrijk. Is deze show iets voor jou evenement? Bekijk dan onze agenda en onze show.
Amsterdam
Drumworkshops waar de vonken vanaf spatten, waar plezier en uitdaging centraal staan. Perfect in combinatie met een borrel, een diner of een andere activiteit. Vanaf 20-2000 personen.
Van 01-01-2018 tot 31-12-2020
Rondleiding Kaaspakhuis
Woerden
Nieuw in Woerden en uniek in Nederland, Het Kaaspakhuis proef en smaak centrum is dé plek waar alles op het gebied van kaas samenkomt. Leren, kijken, proeven en meer! Nergens in Nederland kom je zo dichtbij de kaas als is in het hypermoderne Kaaspakhuis aan de Emmakade in Woerden!
Zaltbommel
Javier Guzman maakte eerder vijf Sinterklaasconferences (2002, 2003, 2004, 2009 en 2015). Nu is het tijd voor de wervelende zesde! Scherp van tong, filerend, twijfelend en waarachtig. Een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden en soms heel soms gebeurt er iets opmerkelijks.
Utrecht
Ontdek op de zaterdag van Open Monumentendag Fort op de Ruigenhoekse Dijk. Het fort is dan gratis op eigen gelegenheid te bereiken.
Zoelen
Onderhandelen, samenwerken en interactie! Verdien houtkaarten bij de Rope Jungle, verzamel erts bij de Thunderball, steen met de Klimwand en bouw daarmee straten en steden op het spelbord!
Van 01-08-2018 tot 29-08-2018
Zomeravondconcerten
Muiden
Iedere woensdag in augustus 2018 treedt internationaal concerttalent op in de Ridderzaal van het Muiderslot.
Van 10-04-2018 tot 31-10-2018
Wandeltochten met uilen
Slootdorp
Even de drukte ontvluchten uit deze hectische tijd?Dan zijn de wandeltochten van ATJ Owls misschien iets voor u.