Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 222 uitjes gevonden
Amsterdam
The Ultimate Halloween Tour 2019 is back!
Amsterdam
Ons Amsterdam vertelt over De Verdwenen Scheepslift tijdens de Open Monumentendagen in het Sieraad. Kom langs!
Rotterdam
Leer de lekkerste cocktails maken tijdens je vrijgezellenfeest of vriendenuitje.
Grave
Voor wie Grave op een bijzondere manier wilt ontdekken zijn er wederom 4 data's vastgelegd, waarvan één fietstocht: Happen & trappen.'
Van 04-10-2019 t/m 27-10-2019
Julianatoren Halloween
Apeldoorn
In oktober is het een héél klein beetje griezelig bij Kinderpretpark Julianatoren.
Woerden
Kom op zondag 6 oktober 2019 lekkere bockbiertjes proeven in hartje Woerden! Daarnaast kun je ook genieten van de meest lekkere hapjes en natuurlijk veel gezelligheid. Dit is de 9e editie van dit fest
Van 19-10-2019 t/m 20-10-2019
Halloweenfair West-Fiesland Jubileum editie
Bovenkarspel
Ondertussen één van de bekendste en grootste Halloween pop up pretparken van Nederland.
Van 30-01-2018 t/m 31-12-2028
Erik Arends
Leiden
Ontdek de binnenstad van Leiden via een wandeling langs haar rijke natuurkundige historie.
Emmen
Doe mee aan dé Kids Mud Run van Noord-Nederland! Welk kind vindt het nou niet leuk om lekker te kunnen rennen, klimmen en klaute
Van 01-01-2019 t/m 31-12-2019
Stoere trouwlocatie
Cromstrijen
Hoe romantisch is het om elkaar het jawoord te geven in een echt fort? Bij Fort Buitensluis kan dat.