Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 133 uitjes gevonden
Van 19-01-2017 t/m 31-12-2022
Bubble Voetbal
Den Bosch
Bij Bubble Voetbal ga je voetballen met een enorme Bubble bal om je heen.
Zaltbommel
Afgelopen twee theaterseizoenen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een vervolg niet uit kon blijven. De titel van haar nieuwe show Zijn daar nog vragen over? geeft aan dat zij de interactie met haar publiek niet uit de weg gaat.
Van 04-04-2018 t/m 31-12-2018
De verborgen kamers van De Haar
HAARZUILENS
Vanaf 4 april zijn de pas gerestaureerde personeelsvertrekken op de bovenste verdieping van Kasteel de Haar voor het eerst geopend voor publiek.
Zaltbommel
Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven.
Van 06-07-2017 t/m 06-07-2027
Ambachtelijk klompen maken
Sint Oedenrode
Leer hoe u op de ambachtelijke manier klompen kan maken en probeer dit ook zelf.
Heel Nederland
Een quiz spelen is leuk. Een quiz van QUIZzzit is nog veel meer dan dat: deelnemers beantwoorden niet alleen vragen, ze genieten ook van muziek, humor en minigames. Een quiz van QUIZzzIT is compleet entertainment.
Van 22-12-2018 t/m 06-01-2019
Kerstvakantie op Slot Loevestein
Zaltbommel
Brandende vuurkorven en overal fonkelende lichtjes… Slot Loevestein is deze winter extra sfeervol Leuke workshops, middeleeuws entertainment, kaarsverlichte rondleidingen, de tinnegieter én muziek.
Van 09-05-2018 t/m 31-12-2018
Met een app op ontdekkingstocht
Maastricht
Op woensdagmiddag 9 mei is er op ludieke wijze een toeristische app gelanceerd om de Westbrabantse Waterlinie te ontdekken: de WBWL-explorer.
Zaltbommel
Niels Houtepen, filosofisch illusionist, speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Dat doet hij om te verwonderen. Maar vooral omdat hij wil laten ervaren dat de allergrootste illusionist het leven zelf is. Want kun je er op vertrouwen dat de realiteit die je waarneemt, ook de waarheid is?
Van 08-06-2019 t/m 10-06-2019
International Music Meeting Festival 2019
Nijmegen
International Music Meeting Festival gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Compromisloos en avontuurlijk. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs.