Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 141 uitjes gevonden
Amsterdam
3 in 1! Varen, eten en drinken, wat wil je nog meer? Succes gegarandeerd! Geniet van een pizza naar keuze en onbeperkt bier, fris en prosecco.
Santpoort-Zuid
Lezing in de sfeervolle donjon van de Ruïne van Brederode over het bewogen leven van Yolande van Lalaing.
Den Bosch, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland. Maar liefst 185 kramen met nieuw én 2e kans kinderkleding en speelgoed met heel veel aanbod voor kids van 0 tot 10 jaar
Zaltbommel
Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Een coming of age story, après la lettre.
Rotterdam
Dineer in het hotel en laat je bedienen door Sybil, Basil en Manuel, vertolkt door ‘s werelds beste imitatoren van het illustere trio uit één van de beste televisiekomedies ooit: ‘Fawlty Towers".
Zandvoort
Powerkiten, Blokarten, Rib-speedboot varen of vliegeren met een mega vlieger? Je stranddagje was nooit zo spannend als deze! Na de adrenaline explosie gezellig samen een drankje doen en een bbq op het strand?
Krimpenerwaard
Laat u meenemen door onze ervaren rondleider in de zilveren wereld van ons museum. Hoor de bijzondere verhalen over onze collectie en de achtergrondinformatie over de huidige tentoonstelling.
Lingewaal
Cultuurcafé met Flamencoduo Theresa y Timen met hun voorstelling Des/Amor. . Aanvang 14.00 uur. Toegang is gratis, na afloop wordt met de pet rondgegaan. Wij verwelkomen u graag
Van 06-09-2018 t/m 09-09-2019
Landleven in de Praktijk
Arnhem
Landleven in de praktijk - dit wil je beleven! Op 6, 7, 8 en 9 september is het zo ver, Landleven in de Praktijk! Kom langs in het Nederlands Openluchtmuseum.
Van 28-10-2015 t/m 31-12-2020
Varen op de Vecht met Rederij Vonk
Nieuwersluis
Dagelijks onvergetelijke rondvaarten en boottochten voor kleine gezelschappen op de Utrechtse Vecht. Maximaal 22 personen per boot.