Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 260 uitjes gevonden
Amsterdam
Voltage, de band rondom frontman en zanger/gitarist Dave Vermeulen brengt op 1 mei 2020 hun derde studio album uit genaamd ‘Its About Time’.
Drimmelen
Navigeer met je team door de prachtige natuur van De Biesbosch en vind als eerste de schat!
Amsterdam
Ben je op zoek naar een leuke interactieve middag of avond uit met je collega’s, vrienden of familie? Ik organiseer graag jouw wijnproeverij geheel op maat.
Van 11-01-2020 t/m 21-02-2020
De Bieb onder Water - Woudrichem
Woerden
Van zaterdag 11 januari 2020 tot vrijdag 21 februari 2020 is in de bibliotheek in Woudrichem de tentoonstelling ‘De bieb onder water’ te zien over de Oude Hollandse Waterlinie.
Amsterdam
HaHaHandleiding In deze voorstelling begint Kool aan haar reddingsoperatie. De lente van haar leven zit erop. Valt er iets te redden?
Leersum
In deze Real Life Escape Game probeer je als lid van een criminele bende de kluis open te spelen. Een spannend verhaal met veel puzzels!
Amsterdam
The Hatters komen 26 april naar Q-Factory Amsterdam!
Alkmaar
15 maart optreden DukTeep in Alkmaar.
Sint Anthonis
Stijg tot grote hoogten tijdens een van onze klimactiviteiten!
Eindhoven
Bij ons kunt u vanaf 4 tot maximaal 50 personen terecht voor een uniek groepsuitje. Met 1200 vierkante meter aan VR-systemen