Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 226 uitjes gevonden
Van 22-07-2016 t/m 22-07-2026
Real Life Escape
Maarssen
Real life escape is een razend spannend spel dat je met een groep van 4 tot 8 spelers op locatie doet. Je wordt in een kamer opgesloten en hebt zestig minuten om er samen weer uit te komen. Door puzzels op te lossen, aanwijzingen te volgen en sleutels te vinden, werk je naar de uitgang toe. Samenwerken is van levensbelang. De klok tikt. Durf jij? ► Het ideale vrijgezellenuitje ► Perfecte teambuilding voor collega’s ► Geheid een succes op je familiedag/ ► verjaardagsfeest ► Een nieuwe vorm van actief entertainment ► Groeiende hype in Nederland en daarbuiten ► Onder andere bekend van DWDD
Bunnik
Kom met je kinderen (5-9 jaar) naar Fort bij Rijnauwen. Daar neemt Kapitein Dirk ze mee op ontdekkingstocht. Je komt van alles te weten over de soldaten die vroeger op het fort leefden en werkten. Hoe kwamen ze bijvoorbeeld aan eten en drinken?
Van 29-08-2019 t/m 01-09-2019
Into the Great Wide Open 2019
Vlieland
Popfestival waar ook veel aandacht wordt besteed aan film, beeldende kunst en de natuur. Kinderen zijn ook mega welkom.
Amsterdam-Duivendrecht
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland.
Bunnik
Dit jaar viert Holland Opera haar 25-jarig jubileum. Met de voorstelling King Lear belooft het een uniek en fantastisch operaspektakel te worden!
Sint Anthonis
Bent u opzoek naar activiteiten voor de winterse periode? Dan bent u bij Rongen Aktief aan het goede adres!
Bergen op Zoom
Wandel mee op en rondom de Waterschans onder begeleiding.
Oosterwijtwerd
Grote braderie met mix van nieuw, handgemaakt, brocante en vintage verkoopwaar. Daarnaast live-muziek, theater, kunst, expositie en terrasjes.
Woerden
Kom op zondag 6 oktober 2019 lekkere bockbiertjes proeven in hartje Woerden! Daarnaast kun je ook genieten van de meest lekkere hapjes en natuurlijk veel gezelligheid. Dit is de 9e editie van dit fest
Van 18-07-2019 t/m 21-07-2019
Zwarte Cross 2019
Vragender
Hét grootste motorcross evenement van het jaar! Motorcross gemixt met gevaarlijke stunts, muziek, theater en natuurlijk een heleboel humor.