Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 226 uitjes gevonden
Van 12-04-2019 t/m 02-11-2019
’t Veluws Zandsculpturenfestijn
Garderen
Kom de schitterende zandsculpturen bekijken met het gehele gezin. Een uitje voor jong en oud!
Tholen
Archery Tag is een uitje dat garant staat voor Actie, Plezier en Avontuur. Leer schieten als Robin Hood met pijl en boog en zorg dat jouw team als winnaar naar huis gaat.
Amsterdam
Bezoek eens de dagelijks gratis vlooienmarkt op het Waterloopplein in Amsterdam!
Houten
"Werk aan de Groene weg" is een tocht waarin veel van oude verdedigingswerken in de Hollandse Waterlinie te zien is. Daarbij ook oog voor de ontwikkeling van de natuur in deze gebieden. 
Diverse locaties
Met het letterpakkenspel! Wie is nu echt het sterke geslacht? Inclusief veel verschillende onderdelen. We maken het net zo gezellig als op tv met natuurlijk ook een spannende finale.
Amersfoort
Tijdens Struinen in de Tuinen verwelkomen gastvrije stadsbewoners hun buren voor lokale podiumacts.
Achterveld
AMBC Achterveld houdt een autopuzzelrit voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt. De uitdaging is de juiste route te bepalen aan de hand van een routebeschrijving.
Lingewaard
Vandaag vaart De Blauwe Bever over twee rivieren en passeert het schip er nog twee.
Van 19-07-2019 t/m 28-07-2019
Mega Kermis Uden
Uden
De Mega kermis Uden is een één van de bekendste en drukste familiekermissen van Nederland met top attracties voor betaalbare prijzen.
Van 27-07-2019 t/m 28-07-2019
André Rieu
Zeist
Dit jaar nodigt Andre Rieu u uit om uw danssch oenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert - Shall we dance?