Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 222 uitjes gevonden
Woudenberg
1,2,3 Action! Met deze workshop gaan jullie spetteren en gooien met verf op het doek.
Bunnik
'Geeft Acht Schone kunst van militaire kleding' is een tentoonstelling waarin textielafval centraal staat. Textielafval is een groeiend probleem.
Krimpenerwaard
Hoor de bijzonder verhalen bij onze collectie en laat u meenemen in de zilveren wereld van het Zilvermuseum.
Amsterdam
HaHaHandleiding In deze voorstelling begint Kool aan haar reddingsoperatie. De lente van haar leven zit erop. Valt er iets te redden?
Almere-Buiten
Kruip achter een van de professionele bewegende simulatoren en knal met de beste racewagens over de leukste circuits. De snelste coureur van de maand wint unieke prijzen!
Haarlem
Foodlovers opgelet, het foodevent van Haarlem staat weer voor de deur: Haarlem Culinair. Vier dagen lang op de Grote Markt in Haarlem.
Maarheeze
We organiseren vanuit Maarheeze toertochten met de sympathieke daf33 en authentieke solex. Echte nostalgie dus!
Achterveld
AMBC Achterveld houdt een autopuzzelrit voor iedereen die van puzzelen houdt.
Amsterdam
Edelwise is de maandelijkse vrijdagmiddag-en avondborrel van Edel Amsterdam!
Van 24-10-2019 t/m 26-10-2019
Ontdek de Route Amsterdam - Pampus
Muiden
Ga deze herfst voor Pampus met het prachtige zeilschip de Stedemaeght en vlieg mee in de nieuwe luchtballon van Het geheime Wapen van Amsterdam.