Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 174 uitjes gevonden
Van 23-11-2018 t/m 25-11-2018
Het Juweel Rotterdam
Rotterdam
Unieke juwelenbeurs in Rotterdam Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden 23 t/m 25 november 2018 vrij voor Het Juweel Rotterdam in het Wereldmuseum.
Van 07-07-2018 t/m 11-11-2018
Expositie eerste wereldoorlog Fort Pannerden
Lingewaard
Vanaf 7 juli tot 11 november 2018 is er op fort Pannerden een tentoonstelling over WOl, gratis te zien op het Westelijk Binnenplein.
Woerden
De Koeiemart Woerden (ook wel Koeienmarkt Woerden) is een jaarlijks terugkerende Woerdense markt en een uniek volksfeest. De Koeiemart is het belangrijkste evenement in Woerden en vindt altijd plaats op de woensdag na 20 oktober.
Van 20-10-2018 t/m 21-10-2018
Riddertoernooi op Slot Loevestein
Zaltbommel
Het is Oktober 1372. De Graaf van Holland heeft Slot Loevestein eindelijk in handen en daarom roept hij een riddertoernooi uit. Van heinde en ver reizen stoere ridders naar het toernooiveld.
Van 19-01-2017 t/m 31-12-2022
Bubble Voetbal
Den Bosch
Bij Bubble Voetbal ga je voetballen met een enorme Bubble bal om je heen.
Zaltbommel
In Kameleon doet cabaretier en publiekslieveling Leon van der Zanden waar hij uniek in is. Hij stemt zich af op alle aanwezigen en laat het onderbewuste van de zaal spreken. Daarmee komt zijn focus definitief op zijn bezoekers te liggen en op de avond zelf.
Zeist
Op dit moment zijn The High Kings in eigen land zonder twijfel de bekendste Irish folkband. Meteen na hun eerste album (2008) kregen ze de titel Irish Folk Band Of The Year.
Van 10-04-2018 t/m 31-10-2018
Workshop uilen
Slootdorp
Altijd al eens uilen van dichtbij willen meemaken? Dan is de workshop voor ATJ Owls misschien iets voor u.
Muiden
De stad die uit het bovenstaande Tolprivilege van Graaf Floris V zou groeien, zou van groot belang voor het Muiderslot blijken.
Schiphol-Oost
Ooit gedroomd om pilooot te worden? Bij FST kun je die droom waar maken. Bij FST kun je die droom waar maken. Je wordt ontvangen in Oude Verkeerstoren van Schiphol, die nog in gebruik was tot 1968.