Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 133 uitjes gevonden
Van 16-03-2017 t/m 16-03-2027
Erfgoedcentrum Rozet
Arnhem
Erfgoedcentrum Rozet verbindt op inspirerende wijze verleden, heden en toekomst van Arnhem en omgeving. Van toen tot nu en voor jong en oud.
Van 07-01-2018 t/m 07-01-2019
Workshop imago, kleur en kledingstijl
Dieren
Een inspirerende en ontspannen workshop waarin je ontdekt welke kleuren en kledingstijl jouw doen stralen!
Amsterdam-Duivendrecht
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland. Maar liefst 200 kramen met nieuw én 2e kans kinderkleding en speelgoedeel veel aanbod voor kids van 0 tot 10 jaar.
Tholen
Archery Tag is een uitje dat garant staat voor Actie, Plezier en Avontuur. Leer schieten als Robin Hood met pijl en boog en zorg dat jouw team als winnaar naar huis gaat.
Amsterdam-Noord
Stap Tweede Pinksterdag aan boord in Amsterdam en vaar mee onder het genot van een goed glas wijn en zwoele jazzy klanken.
Van 22-12-2018 t/m 12-05-2019
 Bloemen als inspiratiebron
Muiden
Muiderslot meets Bas Meeuws Rondom het Muiderslot liggen bijzondere kasteeltuinen die voor het eerst zijn aangelegd in de 17e eeuw.
Rotterdam
Fantastische theater- en dinnershows aan boord van partyschip de Ameland. Iedere show is er één om nooit te vergeten. We hebben voor ieder wat wils.
Van 18-12-2018 t/m 21-12-2018
Muziekfort in Actie voor 3FM Serious Request
Beverwijk
Stichting Fortpop Beverwijk zal van dinsdag 18 december t/m vrijdag 21 december geld gaan ophalen voor de goede doelen van 3FM Serious Request: Lifeline
Van 07-12-2018 t/m 23-12-2018
Kerstmarkt ‘WinterDroom’ in de Orchideeën Hoeve
Luttelgeest
Bezoek van 7 t/m 23 december de gezellige kerstmarkt ‘WinterDroom’ in de Orchideeën Hoeve. Gratis toegang en geheel overdekt!
Den Bosch
In Den Bosch wacht een Oer-Hollande quizmaster op jullie die van het uitje een hilarisch spektakel zal maken! De gekste en leukste vragen komen in deze 'Hollandse Quiz' aan de orde. Raad een lied of niet, woorden spellen enz.