Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 260 uitjes gevonden
Zoelen
Een heerlijke avond gevuld met verschillende lekkere hapjes, drankjes en meer!
Tholen
Archery Tag is een uitje dat garant staat voor Actie, Plezier en Avontuur. Leer schieten als Robin Hood met pijl en boog en zorg dat jouw team als winnaar naar huis gaat.
Amsterdam
Marc Almond komt naar Q-Factory op 22 november!
Amsterdam
Ter ere van de nationale Molukse feestdag op 25 april ontvangen wij die avond de Nederlands-Molukse band Massada.
Van 09-04-2020 t/m 13-04-2020
International Amsterdam Motor Show - AutoRai
Amsterdam
Op de International Amsterdam Motor Show (voorheen AutoRAI) in de Amsterdamse RAI vind je een ruime en brede keuze aan auto’s.
Vijfhuizen
Een bijzondere warme combinatie van cello en kistorgel. Zij spelen van Bach tot Pärt.
Amsterdam
Kom Tweede Pinksterdag heerlijk ontspannen op het Amsterdamse IJ met een goed glas wijn en swingende live-jazz.
Zaltbommel
Er is een boeiend programma rond Vrouwenrechten, vrijheid, veiligheid en vrouwenkracht!
Huizen
Zondag 1 maart om 15.00 uur - concertlezing Ludwig van Beethoven door de Nederlandse pianist en componist Frederic Voorn.
Amsterdam
KMFDM, ofwel Kein Mehrheit Für Die Mitleid maakt al sinds 1984 maatschappijkritische industriële metal met elektronische invloeden.