Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 141 uitjes gevonden
Bunnik
Op zoek naar een unieke locatie voor de teambuildingsdag, het bedrijfsuitje of de najaarsbijeenkomst? Een prachtig fort in winterse sferen?
Nistelrode
Een leuke dag met info over trainingen, workshops & reizen, privéconsulten door mediums en therapeuten en verkoop.
Oss
Wandel mee met één van onze  ervaren stadsgidsen die allerlei leuke wetenswaardigheden vertelt over de bewoners, de gebouwen en de rivier de Maas.
Nijmegen
Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Nijmegen is een unieke belevenis. Je hersens draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Weten jullie te ontsnappen?
Utrecht
Een bijzondere lezingreeks van botanisch filosoof Norbert Peeters.
Nieuwegein
Tijdens de expositie ‘De bieb onder water’ over de Oude Hollandse Waterlinie is er op vrijdag 1 maart 2019 Verteltheater voor kinderen. Verhalenverteller van het jaar 2016 Eric Borrias, vertelt het verhaal van Jean Petit, een Franse soldaat die kant kiest voor de Hollanders omdat hij zijn hart verliest aan het mooiste meisje van Bodegraven. Eric vertelt aan jong en oud op een spannende manier over de Oude Hollandse Waterlinie. Kom op 1 maart om 16.00 uur naar bibliotheek De Tweede Verdieping in Nieuwegein, Stadsplein 1C. Meld je aan bij de bibliotheek of bij Stichting Oude Hollandse Waterlinie.
Van 22-09-2015 t/m 22-09-2022
Dagelijk gratis Vlooienmarkt
Amsterdam
Bezoek eens de dagelijks gratis vlooienmarkt op het Waterloopplein in Amsterdam!
Emmen
De leukste mud run voor kinderen! Ben jij stoer, niet bang om vies te worden en een echte doorzetter? Dan is de Kids Mud Run echt iets voor jou!
Maarheeze
We organiseren vanuit Maarheeze toertochten met de sympathieke daf33 en authentieke solex. Echte nostalgie dus!
Van 20-10-2018 t/m 10-03-2019
De  Smaak te pakken @ Gorcums Museuam
Gorinchem
Voedsel is door de eeuwen heen een bron van inspiratie voor kunstenaars. Het Gorcums Museum organiseert rond dit smakelijke thema van 20 oktober 2018 t/m 10 maart 2019 de expositie De smaak te pakken.