Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 222 uitjes gevonden
In 2020 varen we weer naar Amsterdam naar de Gay Pride, vaar met ons mee met Master Stu en vele andere artiesten.
Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Nacht van de Nacht in Fort Benoorden Spaarndam. Tijdens deze éénmalige rondleiding krijgen bezoekers een unieke inkijk in de historie van Het Fort.
Van 23-10-2019 t/m 27-10-2019
Oeverloos Theaterroute
Oss
Oeverloos Theaterroute vertelt het verhaal van zes jonge studenten die ieder met hun bagage én toekomstdromen studeren.
'S-GRAVENHAGE
Voor deze missie zijn spionnen nodig die het onmogelijke kunnen presteren!
Op Verhalenavond ontmoet Friesland elkaar om verhalen te vertellen en om te luisteren naar verhalen. Locatie? Heel Friesland!
Garderen
Tijdens de editie 2019 ga je echt even op reis.
Van 14-10-2019 t/m 25-10-2019
Kamelensafari in de herfstvakantie op Kamelenmelkerij Smits
Berlicum NB
Kamelenmelkerij Smits is een leuk en leerzaam dagje uit voor alle leeftijden. Ben je benieuwd naar het leven van een kameel of wil je de unieke dieren aaien? Kom dan snel naar Kamelenmelkerij Smits!
Van 16-05-2019 t/m 30-11-2019
Rondje Voorne - Happen en Trappen
Brielle
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:. - Koffie en gebak bij 't Wapen van Marion- Voorgerecht bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm- Soep bij Restaurant 't Karrewiel- Hoofdgerecht bij Restaurant Duinhoek- Nagerecht bij Restaurant Aan Zee. Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert). Vele kilometers fietsplezierDe befaamde Duinen van Voorne staan garant voor vele kilometers fietsplezier, waarbij struwelen, meertjes, graslanden, stuifduinen en bossen de revue passeren. U gaat zich hier geen moment vervelen. Dit is het gebied waar cultuur en natuur elkaar versterken. Tijdens de tocht maakt u kennis met vele monumenten afkomstig uit de Tachtigjarige oorlog. Vooral de goedbewaarde vestingwerken zijn een lust voor het oog. Bij deze route krijgt het verleden een gezicht in sfeervolle vestingstadjes. Deze route gaat ook door de vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle. 
Van 01-10-2019 t/m 31-10-2019
Expositie Krommenieër Schilderskring
Uitgeest
In oktober exposeert de Krommenieër Schilderkring KSK80 een aantal van hun kunstwerken bij Fort K’IJK.
Muiden
Op de avond van Halloween, worden er rondleidingen gegeven door een donker kasteel, waarin duistere gebeurtenissen onthuld worden...