Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 133 uitjes gevonden
Hilversum
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland. Maar liefst 270 kramen met nieuw én 2e kans kinderkleding en speelgoed voor kids van 0 tot 10 jaar.
Van 19-07-2017 t/m 31-07-2027
Eataway
Europa
Bij mensen thuis eten uit verschillende landen!Goed eten, gezellig, sfeervol.
Amsterdam
Grijp nu je kans en boek een activiteit die zo uniek is en zo zeldzaam is dat je het alleen nog dit jaar kan doen! Voor je het weet is deze historische gevangenis namelijk omgetoverd in een nieuwe woonwijk. Je kan in deze voormalige bajes van alles doen. Van abseilen van wel 46 meter hoogte tot aan Wie is de mol-achtige spellen en zelfs een levend cluedo. Maar ook spannende prison-tours gegeven door oud-cipiers zijn hier mogelijk!
Van 20-02-2019 t/m 24-02-2019
Negenmaandenbeurs
Amsterdam
De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby's. Aanstaande en jonge ouders kunnen zich hier laten inspireren op het gebied van zwangerschaps- en babykleding. Of laat je adviseren over het stijlen van de babykamer.
Rotterdam
Bedrijfsfeest, 50ste verjaardag of 25 jaar getrouwd? Terug naar de tijd van de vinylsingles! Ik heb er duizenden en selecteer ze - na een voorgesprek - voor u op maat.
Amsterdam
Vaar mee op Tweede Kerstdag tijdens deze speciale kerstvaartocht over het Amsterdamse IJ en geniet van een heerlijke aanschuiflunch aan boord van het schip de Stortemelk.
Zoelen
Onderhandelen, samenwerken en interactie! Verdien houtkaarten bij de Rope Jungle, verzamel erts bij de Thunderball, steen met de Klimwand en bouw daarmee straten en steden op het spelbord!
Venlo
Op 21 december 2018 is het de kortste dag. Dat wil zeggen dat de zon dan al om 16.30 uur ondergaat. Speciaal voor jullie verlichten wij het fort deze dag en kunnen jullie een wandeling langs de fortmuur maken.
Van 20-03-2018 t/m 31-12-2018
Zien met de handen
Slootdorp
Een echte uil aanraken speciaal voor mensen met een visuele beperking.
Utrecht
Het Draaimolentheater is het afstudeerproject van Amber, studente Marketing, Communicatie & Events aan ROC Creative College in Utrecht.