Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 203 uitjes gevonden
Van 14-10-2019 t/m 25-10-2019
Kamelensafari in de herfstvakantie op Kamelenmelkerij Smits
Berlicum NB
Kamelenmelkerij Smits is een leuk en leerzaam dagje uit voor alle leeftijden. Ben je benieuwd naar het leven van een kameel of wil je de unieke dieren aaien? Kom dan snel naar Kamelenmelkerij Smits!
Van 03-07-2019 t/m 07-07-2019
Outdoor Gelderland 2019
Arnhem
Van woensdag 3 juli tot en met zondag 7 juli 2019 vindt de 15e editie van Outdoor Gelderland plaats op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Er zullen vele top dressuur- en springcombinaties afreizen naar
Van 29-08-2019 t/m 01-09-2019
Into the Great Wide Open 2019
Vlieland
Popfestival waar ook veel aandacht wordt besteed aan film, beeldende kunst en de natuur. Kinderen zijn ook mega welkom.
Nijmegen
Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Nijmegen is een unieke belevenis. Je hersens draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Weten jullie te ontsnappen?
Hellevoetsluis
Deze rondleiding gaat specifiek over de sporen die de Tweede Wereldoorlog in de Hellevoetse vesting heeft achtergelaten.
Muiden
Op deze langste dag van het jaar gaan vanaf 18.00 uur de poorten open voor een sfeervolle midzomeravond picknick.
Zaltbommel
Beleef een zwoele zomeravond langs de rivier in het Munnikenland. Krekels tsjirpen, vogels zingen nog even hun avondlied voor de stilte invalt. Het land geurt heerlijk door alle bloeiende planten.
Amsterdam-Duivendrecht
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland.
Amsterdam
Drumworkshops waar de vonken vanaf spatten, waar plezier en uitdaging centraal staan. Perfect in combinatie met een borrel, een diner of een andere activiteit. Vanaf 20-2000 personen.
Zandvoort
Powerkiten, Blokarten, Rib-speedboot varen of vliegeren met een mega vlieger? Je stranddagje was nooit zo spannend als deze! Na de adrenaline explosie gezellig samen een drankje doen en een bbq op het strand?