Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 260 uitjes gevonden
Oss
Just B, wees jezelf zegt alles over de beurs. De beurs is voor iedereen. Alles in het teken van verzorgen en verwennen. Geniet, beleef en ervaar!
Amsterdam
Paul van Dyk komt met de Guiding Light tour op 7 maart naar Q-Factory Amsterdam.
Woerden
Een tweede Koeiemart wordt het al genoemd. Een plein vol kaas, kaashandelaren, kaasmakers en natuurlijk terrassen!
Amsterdam
Als Caro Dest naar TOBACCO Theater komt, zijn de kaarten binnen no-time uitverkocht. In december is ze er gelukkig weer met een nieuwe show.
Schiphol-Oost
Ooit gedroomd om pilooot te worden? Bij FST kun je die droom waar maken. Bij FST kun je die droom waar maken. Je wordt ontvangen in Oude Verkeerstoren van Schiphol, die nog in gebruik was tot 1968.
Van 01-02-2020 t/m 31-12-2020
Vergaderbreaks op de forten
Bussum
Even een frisse blik krijgen tijdens het vergaderen of een leuke opening van uw evenement, vergaderbreaks zijn korte energie opwekkers in de vorm van een spel.
Amsterdam
Jonge Strijkers & Blazers gaan op onderzoek uit naar de meesters uit de Barok, zoals Vivaldi, Händel, Corelli en natuurlijk J.S. Bach.
Amsterdam
Archery Tag is een stoere en intense sport die veel in Amerika wordt gespeeld. Deze sport wordt steeds populairder in Nederland en België.
Van 15-02-2020 t/m 01-03-2020
Voorjaarsvakantie met Minecraft!
Lingewaal
Deze voorjaarsvakantie draait het bij GeoFort allemaal om.. Minecraft.
Amsterdam
In teams fiets je door Amsterdam. Je fietst langs duurzame, sociale en verantwoorde ondernemingen en start-ups. Daar proef je de producten van het bedrijf.