Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 203 uitjes gevonden
Rotterdam
Opzoek naar een een duurzaam, actief en informatief evenement? Kom naar het BlueCity lab en maak met de biomaterialen van de toekomst een product en ontdek meer over duurzame en circulaire innovatie.
Amsterdam
De Amsterdamse Academische Club is onderdeel van het Red Light Jazz Festival. Optredende artiesten worden later bekend gemaakt.
Van 01-05-2019 t/m 30-06-2019
Fotografiewedstrijd tijdens Mooi Linieland
Lingewaal
Fotografeer het landschap rond het Fort bij Asperen en win de fotografiewedstrijd. Maak jij de mooiste foto?
Amsterdam
De 20ste editie van Museumnacht Amsterdam. Ontdek zelf de musea in de mysterieuze nachten van Amsterdam.
Amsterdam
Het Hofje van Wijs is onderdeel van het Red Light Jazz Festival. Optredende artiesten zijn: Amstel Big Band en Uncharted Land.
Amsterdam
Er zijn twee mogelijkheden om je verjaardagsfeestje bij ons te vieren. Je kan kiezen uit een verjaardagspakket in combinatie met een reguliere voorstelling of een privé-partijtje met voorstelling.
Zaandam
Rondleiding Hembrugterrein. Ontdek het geheim van Holland.
Van 08-07-2017 t/m 31-12-2027
Kasteel Limbricht
Limbricht
Sfeervol genieten in de bijzondere ambiance van een echt kasteel. Landgoed Kasteel Limbricht heeft u heel veel moois te bieden.
Amsterdam
In teams fiets je door Amsterdam. Je fietst langs duurzame, sociale en verantwoorde ondernemingen en start-ups. Daar proef je de producten van het bedrijf.
Bunnik
Op zoek naar een unieke locatie voor de teambuildingsdag, het bedrijfsuitje of de najaarsbijeenkomst? Een prachtig fort in winterse sferen?