Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 174 uitjes gevonden
Van 01-01-2018 t/m 01-12-2028
ZERO55 Enschede
Enschede
ZERO55 onderscheidt zich met een divers aanbod van futuristische en unieke activiteiten voor jong en oud, adrenaline gegarandeerd! Op het Go Planet Parc in Enschede is het mogelijk om bij ZERO55 deel te nemen aan E-Karten, Lasertag en Space Exit.
Van 02-11-2018 t/m 04-11-2018
Theatervoorstelling 'Rats, kuch en Boonen'
Moerdijk
U bent vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 19.00 uur welkom op het fort, op vertoon van uw persoonsbewijs ontvangt U een bonnenboek voor de maaltijd en per gang een drankje.
Zaltbommel
Levensverteller Bram Thomassen verhaalt en zingt over zijn bewogen leven. Het inlooplicht streelt de speelvloer die later ingekleurd wordt door de innemende, positieve Bram, die op geheel eigen wijze, het publiek, in een volkomen willekeur aan leeftijd, aan zich weet te binden.
Van 30-03-2018 t/m 28-10-2018
Vers van Vroeger
Enkhuizen
Vanaf vrijdag 30 maart 2018 is er weer van alles te zien, te doen en te beleven in het buitenmuseum. Wandel terug in de tijd over de klinkerstraatjes van het buitenmuseum.
Van 07-04-2018 t/m 30-11-2018
Halve Maen
Hoorn
Stap aan boord en luister, kijk, ruik, voel én ontdek het zeeleven aan boord in de zeventiende eeuw.
Van 24-01-2019 t/m 27-01-2019
Kunst & Antiek Weekend Naarden
Naarden
Van 24 t/m 27 januari 2019 opent de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting weer haar deuren voor deze exclusieve Kunst & Antiek beurs.
Lingewaal
Sfeervol verlichte paden, een gezellig brandend kampvuurtje en de geur van marshmallows en warme chocolademelk.
Zaltbommel
Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.
Van 20-03-2018 t/m 31-12-2018
Zien met de handen
Slootdorp
Een echte uil aanraken speciaal voor mensen met een visuele beperking.
Zaltbommel
Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indolovers, komt nu dan eindelijk met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’.