Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 141 uitjes gevonden
Van 11-02-2019 t/m 18-04-2019
Nieuwe tentoonstelling 'Vianen en Water'
Culemborg
Nieuwe tentoonstelling ‘Vianen en Water. Buitenexpositie langs de Lek tussen Vianen en Fort Everdingen.
Van 23-03-2019 t/m 24-03-2019
Feel good & Shop event 2019
Veghel
Het allerleukste shop event van 2019! Blokkeer 23 & 24 maart maar in je agenda want jij kunt samen met je vriendinnen, zussen, moeder, collega’s of nouja wie dan ook helemaal los bij de leukste shops!
Apeldoorn
De Retro Spelcomputer Beurs is dé beurs voor en door liefhebbers en verzamelaars van de spelcomputer. Natuurlijk is er veel aandacht voor de spelcomputers van de jaren '70, '80 en '90, maar ook de gewone computers van toen worden zeker niet vergeten.
Haarlemmermeer
Deze Spitfiredag draait om de Spitfire en haar rol in de Tweede Wereldoorlog, maar zeker ook om de Spitfire met code 3W-S, die in ons museum te bewonderen is.
Zaltbommel
Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneón en piano? Of heb je geen tijd te verliezen? Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen.
Van 28-10-2015 t/m 31-12-2020
Varen op de Vecht met Rederij Vonk
Nieuwersluis
Dagelijks onvergetelijke rondvaarten en boottochten voor kleine gezelschappen op de Utrechtse Vecht. Maximaal 22 personen per boot.
Van 19-01-2017 t/m 31-12-2022
Bubble Voetbal
Den Bosch
Bij Bubble Voetbal ga je voetballen met een enorme Bubble bal om je heen.
Van 19-04-2019 t/m 22-04-2019
Exclusive Spring Fair
Baarn
Kasteel Groeneveld is tijdens het Paasweekend dé plek voor een combinatie van luxe funshoppen, foodtrucks en entertainment.
Van 06-09-2018 t/m 09-09-2019
Landleven in de Praktijk
Arnhem
Landleven in de praktijk - dit wil je beleven! Op 6, 7, 8 en 9 september is het zo ver, Landleven in de Praktijk! Kom langs in het Nederlands Openluchtmuseum.
Van 07-02-2019 t/m 31-03-2020
Tentoonstelling Geeft Acht!
Bunnik
'Geeft Acht Schone kunst van militaire kleding' is een tentoonstelling waarin textielafval centraal staat. Textielafval is een groeiend probleem.