Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 260 uitjes gevonden
Van 17-11-2019 t/m 19-04-2020
Zeppos Café-Chantant
Amsterdam
Het dak gaat eraf in het Tobacco theater met allemaal hits van eigen bodem.
Van 09-04-2020 t/m 13-04-2020
Supercar Auto Event
Amsterdam
Van 9 t/m 13 april zal de derde editie van de International Amsterdam Motor Show plaats vinden in RAI Amsterdam!
Amsterdam
De Italiaanse singer-songwriter Niccolò Fabi komt naar Amsterdam! Fabi verwierf zijn faam na het ontvangen van een prestigieuze Mia Martini Critics award.
Haarlemmermeer
Het Dudok Quartet Amsterdam zet zichzelf op de kaart als een van de meest creatieve en veelzijdige kwartetten van zijn generatie.
Rotterdam
Opzoek naar een een duurzaam, actief en informatief evenement? Kom naar het BlueCity lab en maak met de biomaterialen van de toekomst een product en ontdek meer over duurzame en circulaire innovatie.
Amsterdam
Bestaat er iets als typisch vrouwelijk leiderschap? Hoe krijg en behoud je invloed en leiderschap? En welke competenties heb je daarvoor nodig?
Amsterdam
Met een nieuw album op zak komt de Zweedse singer-songwriter Meadows naar Amsterdam met intieme, authentieke en diepgaande liedjes recht uit zijn hart.
Holten
Het grootste paasvuur van Nederland staat weer in Espelo. Ieder jaar wordt het paasvuur in Espelo op 1e paasdag ontstoken.
Den Haag
Bent u opzoek naar een spectaculair uitje en een avond vol interactief speelplezier? Dan is onze interactieve pubquiz-show iets voor jou! Onze quizmasters gaan
Amsterdam
Afgelopen november stond Space Of Variations nog in het voorprogramma van Jinjer. Ze rockten in een afgeladen Q-Factory.