Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 222 uitjes gevonden
Amsterdam
Obscene Halloween is een feest dat schreeuwt om je meest sexy, spookachtige kostuum.
Amsterdam
Edelwise is de maandelijkse vrijdagmiddag- en avondborrel van Het Sieraad Amsterdam.
Sint Oedenrode
Leer hoe u op de ambachtelijke manier klompen kan maken en probeer dit ook zelf.
Nijmegen
Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Nijmegen is een unieke belevenis. Je hersens draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Weten jullie te ontsnappen?
Krimpenerwaard
Zaterdagavond 19 oktober organiseert het Gemaal in Haastrecht tussen 19 en 23 uur een museumnacht met het thema ‘licht op water’.
Van 18-10-2019 t/m 20-10-2019
Tivoli's Halloween Party
Berg en Dal
Tijdens Tivoli's Halloween Party van 18 t/m 20 oktober wordt er extra uitgepakt met superleuke Halloween activiteiten.
Sint Anthonis
Stijg tot grote hoogten tijdens een van onze klimactiviteiten!
Van 01-01-2019 t/m 31-12-2019
Openstelling van fort Buitensluis
Cromstrijen
Fort Buitensluis is onderdeel van de stelling van het Hollandsch Diep en het Volkerak.
Krimpenerwaard
Onze zilverexpert geeft informatie over de plaats van herkomst en de ouderdom van de stukken.
Van 19-10-2019 t/m 20-10-2019
Halloweenfair West-Fiesland Jubileum editie
Bovenkarspel
Ondertussen één van de bekendste en grootste Halloween pop up pretparken van Nederland.