Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 258 uitjes gevonden
Helmond
Het HomeComputerMuseum is een interactieve reis door de geschiedenis van de thuiscomputer. Meer dan 100 computers vanaf 1975 staan klaar om geprobeerd te worden.
Amsterdam
Bryce Vine brengt een mix van radiovriendelijke pop en relaxte hiphop.
Amsterdam
Q-Factopry Amsterdam. They’re too damn funky to be white, they rock too hard to be black!” Mothers Finest natuurlijk!
Creatieve schilderworkshops (zowel voor individuen, dates, of groepen) in lokale bars en restaurants.
Heel Nederland
Geen serieuze, hersenkrakende avond. Nee De Andere Quiz is heel toegankelijk, zit vol humor en maakt gebruik van enorm veel multimedia!
Amsterdam
Marc Almond komt naar Q-Factory op 22 november!
Amsterdam
Grijp nu je kans en boek een activiteit die zo uniek is en zo zeldzaam is dat je het alleen nog dit jaar kan doen! Voor je het weet is deze historische gevangenis namelijk omgetoverd in een nieuwe woonwijk. Je kan in deze voormalige bajes van alles doen. Van abseilen van wel 46 meter hoogte tot aan Wie is de mol-achtige spellen en zelfs een levend cluedo. Maar ook spannende prison-tours gegeven door oud-cipiers zijn hier mogelijk!
Amsterdam
A'dam Toren Amsterdam brengt jou inspiratie en plezier! Durf jij over het randje heen te schommelen?
Van 07-03-2020 t/m 08-03-2020
Velp Vrouwenweekend
Velp
Vrouwen die hun kracht hebben gebundeld ieder met haar eigen specialiteit. Dit willen we uitdragen en delen met andere vrouwen op Wereld vrouwendag. Feest mee!
Amsterdam
Er zijn twee mogelijkheden om je verjaardagsfeestje bij ons te vieren. Je kan kiezen uit een verjaardagspakket in combinatie met een reguliere voorstelling of een privé-partijtje met voorstelling.