Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 174 uitjes gevonden
Van 01-04-2018 t/m 30-11-2018
Jaarthema: Plant & Eter
Utrecht
Hoe en wanneer zijn mensen landbouw gaan bedrijven en welk effect heeft dat gehad op cultuur en natuur? Op welke manier hebben wij planten veredeld zodat de opbrengst soms tientallen keren hoger is dan bij de wilde soort?
Van 22-09-2015 t/m 22-09-2022
Dagelijk gratis Vlooienmarkt
Amsterdam
Bezoek eens de dagelijks gratis vlooienmarkt op het Waterloopplein in Amsterdam!
Van 25-06-2018 t/m 31-12-2018
Tien eeuwen Gorinchem
Gorinchem
Verkrijgbaar bij de VVV Gorinchem. Het is een geschiedenis waarin bekende verhalen staan, zoals Jan de Sterke die zich mét paard aan de Gorcumse stadspoort zou hebben opgetrokken. Over burgemeester van Rappard, ‘de spraakmakendste burgemeester van Nederland’.
Van 13-10-2018 t/m 28-10-2018
Herfstvakantie op Slot Loevestein
Zaltbommel
13 – 28 oktober: Herfstvakantie op Slot LoevesteinHet verhaal van deze herfstvakantie is dankzij de aankleding wel heel speciaal. In de Grote Camer zijn de luiken gesloten en is het donker.
Den Helder
Zoals ieder jaar wordt Fort Kijkduin compleet omgetoverd tot een groot en griezelig spookhuis met meer dan 100 acteurs en 10 scarezones . De adviesleeftijd is vanaf 12 jaar.
Van 09-05-2018 t/m 31-12-2018
Met een app op ontdekkingstocht
Maastricht
Op woensdagmiddag 9 mei is er op ludieke wijze een toeristische app gelanceerd om de Westbrabantse Waterlinie te ontdekken: de WBWL-explorer.
Nederland
Kom kijken op zaterdag 3 en 10 november in één va de mooie duurzame huizen in Nederland.
Van 13-06-2016 t/m 13-06-2026
Rondleiding door de Yakult Fabriek
Almere
Kom naar de Yakult in Almere voor een uitgebreide rondleiding door de fabriek. Deze Fabriek produceert Yakult voor heel Europa. Na ontvangst met een kopje koffie of thee word verteld hoe Yakult is ontstaan in Japan. Daarnaast krijgt u een rondleiding door de fabriek en kunt u bekijken hoe Yakult word gemaakt. Natuurlijk kunt u Yakult ook proeven en u krijgt een goodiebag mee naar huis.
Zaltbommel
Kom tijdens de Nacht van de Nacht naar Slot Loevestein en struin mee met de gids door het Munnikenland. Een bijzonder tijdstip om dit mooie en ruige gebied kunt ontdekken!
Zaltbommel
Me and my girl’ gaat over Bill Snibson, een eenvoudige jongen uit de arme volksbuurt Lambeth in Londen. Hij blijkt de veertiende graaf van Hareford te zijn. De dertiende graaf bleek in het geheim korte tijd getrouwd te zijn geweest met een meisje uit Lambeth.