Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 133 uitjes gevonden
Rotterdam
Opzoek naar een een duurzaam, actief en informatief evenement? Kom naar het BlueCity lab en maak met de biomaterialen van de toekomst een product en ontdek meer over duurzame en circulaire innovatie.
Zaltbommel
Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneón en piano? Of heb je geen tijd te verliezen? Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen.
Van 07-12-2018 t/m 26-12-2018
WinterDroom, het decemberuitje voor het hele gezin!
Luttelgeest
Bezoek de magische ‘Winterdroom’ in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat jouw winterse dromen tot leven komen!
Van 22-09-2015 t/m 22-09-2022
Dagelijk gratis Vlooienmarkt
Amsterdam
Bezoek eens de dagelijks gratis vlooienmarkt op het Waterloopplein in Amsterdam!
Zaltbommel
Emma is slim, sportief, grappig… en weegt 40 kilo. Emma wil leven. Maar volgens haar ouders en artsen is ze ernstig ziek. En hoewel ze probeert te luisteren naar hun adviezen is er iets dat haar steeds anders laat handelen. Iets dat sterker is: de stem van anorexia.
Amsterdam-Noord
Stap Tweede Pinksterdag aan boord in Amsterdam en vaar mee onder het genot van een goed glas wijn en zwoele jazzy klanken.
Venlo
Op 21 december 2018 is het de kortste dag. Dat wil zeggen dat de zon dan al om 16.30 uur ondergaat. Speciaal voor jullie verlichten wij het fort deze dag en kunnen jullie een wandeling langs de fortmuur maken.
Van 21-12-2018 t/m 22-12-2018
Fort Pannerden in muzikale kerstsfeer
Lingewaard
In het weekend van 22 en 23 december verkeert Fort Pannerden in muzikale sferen. Het fort is open vanaf 11.00 uur. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er diverse optredens van muzikanten en verhalenvertellers.
Zaltbommel
Een eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband! Eén van de bandleden/zanger komt uit ons eigen Zaltbommel en daar zijn we trots op!
Den Bosch, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland. Maar liefst 185 kramen met nieuw én 2e kans kinderkleding en speelgoed met heel veel aanbod voor kids van 0 tot 10 jaar