Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 222 uitjes gevonden
Van 26-10-2019 t/m 27-10-2019
Silent Disko met lampionnen en kaarslicht
Bunnik
Geen lichteffecten maar een sterrenhemel en lampionnen met (electrische) kaarslicht.
Zoelen
We zijn dol op alles wat hot & happening is… en dus zijn we dol op Food Trucks! Een heerlijke avond gevuld met hapjes, drankjes en ... meer! Je hebt namelijk ook toegang tot: The Party!
Van 14-03-2020 t/m 22-03-2020
Tefaf Maastircht
Amsterdam
Een evenement wat niet te missen is voor echte musea liefhebbers.
Rust
Geniet dit najaar van de perfecte mix van een spookachtig sfeer en Halloween-horror!
Amsterdam
Een prachtige vaartocht over het Amsterdamse Binnen- en Buiten-IJ naar het Vuurtoreneiland.
Bergen op Zoom
Beleef het water, de cultuur, de natuur en ons erfgoed.
Amstelveen
Na het afleggen van een parcour met 10 griezelige opdrachten krijg je een heksendiploma. Iedereen komt verkleed!
Van 16-05-2019 t/m 30-11-2019
Rondje Voorne - Happen en Trappen
Brielle
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:. - Koffie en gebak bij 't Wapen van Marion- Voorgerecht bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm- Soep bij Restaurant 't Karrewiel- Hoofdgerecht bij Restaurant Duinhoek- Nagerecht bij Restaurant Aan Zee. Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert). Vele kilometers fietsplezierDe befaamde Duinen van Voorne staan garant voor vele kilometers fietsplezier, waarbij struwelen, meertjes, graslanden, stuifduinen en bossen de revue passeren. U gaat zich hier geen moment vervelen. Dit is het gebied waar cultuur en natuur elkaar versterken. Tijdens de tocht maakt u kennis met vele monumenten afkomstig uit de Tachtigjarige oorlog. Vooral de goedbewaarde vestingwerken zijn een lust voor het oog. Bij deze route krijgt het verleden een gezicht in sfeervolle vestingstadjes. Deze route gaat ook door de vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle. 
Berghem
Mineralen- en fossielenbeurs met expositie van Stichting Geo Oss in Berghem. 30 standhouders, diverse jeugdactiviteiten zorgen voor een leuk dagje uit!
Diverse locaties
Van de sixties tot heden van rap tot rock alles komt aan bod. Veel verschillende rondes, ieder zijn smaak komt voorbij. De filmmuziek ronde is altijd extra leuk, hoog O-Ja gehalte.