Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 203 uitjes gevonden
Diverse locaties
Van de sixties tot heden van rap tot rock alles komt aan bod. Veel verschillende rondes, ieder zijn smaak komt voorbij. De filmmuziek ronde is altijd extra leuk, hoog O-Ja gehalte.
Helmond
Het HomeComputerMuseum is een interactieve reis door de geschiedenis van de thuiscomputer. Meer dan 100 computers vanaf 1975 staan klaar om geprobeerd te worden.
Van 29-08-2019 t/m 01-09-2019
Into the Great Wide Open 2019
Vlieland
Popfestival waar ook veel aandacht wordt besteed aan film, beeldende kunst en de natuur. Kinderen zijn ook mega welkom.
Op locatie
Actieve spellen, kennis en muziekvragen wisselen elkaar af. Heb je zin in 2 uur lang plezier?!
Amsterdam
De Cotton Club is onderdeel van het Red Light Jazz Festival. Optredende artiesten zijn: Art Bop City en Eric Barkman & Friends.
Van 10-08-2019 t/m 12-08-2019
Maritiem Festival
Enkhuizen
Het jaarlijks terugkerende Maritiem festival is een vaste waarde in de programmering van het Zuiderzeemuseum met zeeliederen en maritieme festiviteiten.
Hellevoetsluis
Deze rondleiding gaat specifiek over de sporen die de Tweede Wereldoorlog in de Hellevoetse vesting heeft achtergelaten.
Rotterdam-centrum
Enter the world of adventure, met de meest geboekte escape room in Rotterdam.
Van 19-07-2019 t/m 28-07-2019
Mega Kermis Uden
Uden
De Mega kermis Uden is een één van de bekendste en drukste familiekermissen van Nederland met top attracties voor betaalbare prijzen.
Breda
Tijdens Prison Escape hebben deelnemers 1 doel: ontsnappen! In deze unieke real life game zijn 80 acteurs actief die je het gevoel geven dat je een échte gevangene bent.