Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 222 uitjes gevonden
Muiden
Nacht van de Nacht… kom tijdens dit landelijke evenement op zaterdag 26 oktober genieten van Pampus gehuld in duisternis.
Van 17-02-2020 t/m 13-03-2020
200 uur Yoga Leraren Opleiding
Terborg
200 uur yoga leraren opleiding, internationaal erkend door Yoga Alliance. Nederlandstalige opleiding van 4 weken.
Eindhoven
Meerdere teams, identieke kamers. Ga met je vrienden de strijd aan in deze battle. Zet een pestkop in om de puzzel van de andere kamer moeilijker te maken of koop een hint zodat jullie puzzel makkelijk wordt. Zorg dat je eerder weet te ontsnappen dan het andere team en hou zoveel mogelijk geld over. Alleen dan win je The Battle!
Amsterdam
Russ Ballard staat in de startblokken voor een nieuwe Europese tour! Op 28 maart zie je hem met band in Q.
Diest
Bij Hof te Rhode beleeft u uw mooiste momenten in een oase van rust, groen en gezelligheid.
Van 25-01-2020 t/m 26-01-2020
Western Experience 2020
's-Hertogenbosch
Het grootste allround Country & Western festival van Europa komt weer naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Kom naar de 25e jubileum editie van Western Experience, waar je alles uit de tijd van het Wilde Westen vindt.
Schiphol-Oost
Ooit gedroomd om pilooot te worden? Bij FST kun je die droom waar maken. Bij FST kun je die droom waar maken. Je wordt ontvangen in Oude Verkeerstoren van Schiphol, die nog in gebruik was tot 1968.
Amsterdam
De 20ste editie van Museumnacht Amsterdam. Ontdek zelf de musea in de mysterieuze nachten van Amsterdam.
Overveen
Ready voor Halloween? Het spookt weer in Street Jump Haarlem, weet jij de spoken en griezels te ontSPRINGEN?
Achterveld
AMBC Achterveld houdt een autopuzzelrit voor iedereen die van puzzelen houdt.