Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 141 uitjes gevonden
Delden
Het Cultureel Straatfestival is het leukste uitje voor jong en oud in het centrum van Delden. Het centrum wordt dan gevuld met straattheater, muziek, zang, dans en een boeken- en kunstmarkt.
Lingewaal
Aanschuiftafel Thema 'Kunstenares kookt'. . Dit keer kookt kunstenares Jolanda Prinsen een Venetiaans Buffet voor u. (www.jolandaprinsen.nl). V
Van 16-02-2019 t/m 24-02-2019
Huishoudbeurs
Amsterdam
De Huishoudbeurs in Amsterdam is het grootste evenement voor vrouwen. Deze bekende beurs staat garant voor een gezellig uitstapje met alles op het gebied van mode, beauty, eten, drinken en vooral veel winkelen. De beurs wordt wederom gehouden in de Amsterdam RAI.
Van 14-08-2015 t/m 31-12-2025
Experience Volendam
Volendam
We gaan terug naar het jaar 1916. Het jaar van de watersnoodramp. Middels een prachtig (romantisch) verhaal nemen wij u mee terug in de tijd.
Huizen
Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, maar wil je dit ook graag op een maatschappelijk verantwoordelijke manier ondernemen? Boek dan nu ons MVO bedrijfsuitje! We kunnen dit uiteraard erg spectaculair maken!
Breda
Tijdens Prison Escape hebben deelnemers 1 doel: ontsnappen! In deze unieke real life game zijn 80 acteurs actief die je het gevoel geven dat je een échte gevangene bent.
Zaltbommel
Deze voorstelling is gebaseerd op het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma; ‘Aadje Piraatje viert feest”. Ton vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb.
Van 01-03-2019 t/m 09-03-2019
Internationaal lichtfestival Kasteel Doornenburg
Doornenburg
Kunstenaars uit de hele wereld komen naar Doornenburg toe voor het lichtfestival. Het gaan magische avonden worden waar je verrast wordt. Het is een avond voor jong en oud!
Nistelrode
Een leuke dag met info over trainingen, workshops & reizen, privéconsulten door mediums en therapeuten en verkoop.
Oss
Wandel mee met één van onze  ervaren stadsgidsen die allerlei leuke wetenswaardigheden vertelt over de bewoners, de gebouwen en de rivier de Maas.