Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 260 uitjes gevonden
Van 15-02-2020 t/m 01-03-2020
Voorjaarsvakantie met Minecraft!
Lingewaal
Deze voorjaarsvakantie draait het bij GeoFort allemaal om.. Minecraft.
Van 04-03-2020 t/m 08-03-2020
HISWA
Amsterdam
Kom naar de HISWA en bereid je voor op het nieuwe watersportseizoen. Met een groot assortiment boten het perfecte moment voor oriëntatie op de aanschaf van een boot. Maar ook voor het kopen van nieuwe onderdelen, accessoires, kleding en nog veel meer.
Amsterdam
Heidevolk is sinds de oprichting in 2002 de absolute vaandeldrager van de vaderlandse folk metal scene.
Ulft
Beleef de Legends nog een keer Live op donderdag 21 mei in Ulft. Met o.a. ABBA, The Rolling Stones en Bon Jovi!
Zoelen
Iedereen kent het wel, het razendpopulaire tv-programma Wipeout! Heb jij dat uitdagende parcours altijd al eens willen uitproberen?
Amsterdam
Bryce Vine brengt een mix van radiovriendelijke pop en relaxte hiphop.
Woerden
Een tweede Koeiemart wordt het al genoemd. Een plein vol kaas, kaashandelaren, kaasmakers en natuurlijk terrassen!
Nistelrode
Centrum MAIA organiseert op 22 maart een spirituele beurs in Nistelrode. Een mooie belevingsdag met voor elk wat wils. Je bent van Harte Welkom!
Van 19-01-2017 t/m 31-12-2022
Bubble Voetbal
Den Bosch
Bij Bubble Voetbal ga je voetballen met een enorme Bubble bal om je heen.
Van 12-04-2020 t/m 13-04-2020
Paasbrunch 1e en 2e paasdag
De Bult
Boek onze Paasbrunch op 1ste en 2e Paasdag (12 en 13 april 2020) op Buitengoed Fredeshiem Steenwijk-De Bult in Overijssel.