Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 203 uitjes gevonden
Van 18-05-2019 t/m 27-06-2019
De bieb onder water
Oudewater
Van zaterdag 18 mei 2019 tot vrijdag 28 juni 2019 zal de expositie over de Oude Hollandse Waterlinie 'De bieb onder water' te zien zijn.
Amsterdam
Het Conservatorium van Amsterdam is onderdeel van het Red Light Jazz Festival. Optredende artiesten zijn: Tijs Klaassen Quintet en Jimmy Haslip & Scott Kinsey.
Van 23-08-2019 t/m 25-08-2019
Mysteryland 2019
Vijfhuizen
Eén van de grootste outdoor dancefestivals van Nederland. "Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a mystery!".
Van 24-08-2019 t/m 26-08-2019
Jordaan Festival
Amsterdam
In de gezelligste buurt van Amsterdam, de Jordaan, wordt elk jaar het Jordaanfestival gehouden.
Van 01-05-2019 t/m 30-06-2019
Fotografiewedstrijd tijdens Mooi Linieland
Lingewaal
Fotografeer het landschap rond het Fort bij Asperen en win de fotografiewedstrijd. Maak jij de mooiste foto?
Van 30-01-2018 t/m 31-12-2028
Erik Arends
Leiden
Ontdek de binnenstad van Leiden via een wandeling langs haar rijke natuurkundige historie.
Van 13-02-2020 t/m 15-02-2020
TuinIdee 2020
's-Hertogenbosch
TuinIdee is hét vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen! Het grootste tuinevent van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen.
Amsterdam
A’DAM&Co. is de members club voor de Amsterdamse creatieve geest, gelegen op de 18e verdieping van de A’DAM Toren.
Zeist
Florence Foster Jenkins vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige legendarische New Yorkse erfgename en socialite die er alles aan deed om haar droom, een groots zangeres worden, uit te laten komen.
Woerden
Het Akoestival is een akoestisch versterkt muziekfestival. Tijdens dit festival krijgen muzikanten en bands uit Woerden en omstreken de kans om op te treden voor een groot publiek.