Verfijn je zoekopdracht

Uit agenda
De Nederlandse "uit agenda" puilt uit van de leuke evenementen. Op Dagtrip Doen vind je unieke, bijzondere evenementen. Een evenement waar je misschien nog niet van hebt gehoord of die vooral lokale bekendheid geniet. Probeer het eens. De kans is groot dat het een onvergetelijke dag zal worden, voor jou, je vrienden of je familie.

Kijk in je agenda, blok een vrije dag en kies daar een leuk evenement bij. Er is altijd wel een evenement die bij je past, bij jou in de buurt. De uit agenda toont een grote diversiteit. Filmevenementen, sport evenementen, culturele festivals, kinderevenementen. Meer keuze dan je aan kan.

Evenementen Amsterdam
Amsterdam kent events van internationale allure. Maar ook daar tref je talloze kleinere evenementen die een dagje uit de moeite waard maken. Hou deze website goed in de gaten voor die unieke, maar bovenal leuke dagjes weg naar Amsterdam.

Nederland blinkt uit in het organiseren van evenementen. Rotterdam mag dan een hoofdrolspeler worden genoemd. De stad aan de Maas besteedt aandacht aan sport evenementen, grootschalige concerten en multiculturele feestelijkheden. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het Circusstad Festival Het is moeilijk kiezen, de agenda van Rotterdam staat bomvol.

Een evenement die bij jou past
Trakteer jezelf, je vrienden of je familie op een leuk dagje weg. Op Dagtrip Doen vind je het evenement dat bij jou past! Ken je zelf een mooi evenement dat nog niet in ons overzicht staat? Laat dan de organisatie weten dat zij gratis een vermelding kunnen toevoegen.

Totaal 174 uitjes gevonden
Culemborg
Het is oktober in het jaar 1869. De Zeeuwse vaandrig Geerart en zijn maat Bram uit De Lutte lopen wacht op het Spoel. Het is stikdonker, alleen de petroleumlantaarn geeft wat licht, nou ja licht…
Zaltbommel
In Kameleon doet cabaretier en publiekslieveling Leon van der Zanden waar hij uniek in is. Hij stemt zich af op alle aanwezigen en laat het onderbewuste van de zaal spreken. Daarmee komt zijn focus definitief op zijn bezoekers te liggen en op de avond zelf.
Gooisemeren
The cryptograaf adventureroom experience game by night. Tijdens Nacht van de Nacht kun je in fort-C in Muiden het verhaal van de Crytograaf ontrafelen.
Van 30-01-2018 t/m 31-12-2028
Erik Arends
Leiden
Ontdek de binnenstad van Leiden via een wandeling langs haar rijke natuurkundige historie.
Breda
Tijdens Prison Escape hebben deelnemers 1 doel: ontsnappen! In deze unieke real life game zijn 80 acteurs actief die je het gevoel geven dat je een échte gevangene bent.
Van 20-10-2018 t/m 26-10-2018
Cinekid Festival
Amsterdam
De herfstvakantie betekent maar één ding: Cinekid barst weer los! Cinekid is het grootste en leukste mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar oud, met honderden nieuwe films, tv-series en documentaires én natuurlijk het MediaLab.
Van 06-07-2017 t/m 06-07-2027
Ambachtelijk klompen maken
Sint Oedenrode
Leer hoe u op de ambachtelijke manier klompen kan maken en probeer dit ook zelf.
Van 01-10-2018 t/m 28-10-2018
Expositie over de pionier Jan Blanken
Vianen
Ook Stedelijk Museum Vianen wil ingenieur Jan Blanken aan de vergetelheid onttrekken. De expositie 'Kroonjuwelen van Jan Blanken' laat zien wat de "pionier onder de waterbouwkundigen" allemaal voor elkaar heeft gekregen.
Zaltbommel
In ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’ neemt Eddy Zoëy je mee op reis door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Eddy Zoëy en zijn formidabele band laten alle iconische liedjes horen, die inhoudelijk stáán, voor exact die tijd.
Krimpenerwaard
Op de laatste dinsdag van de maand organiseert de Historische Vereniging Schoonhoven lezingen met wisselende thema's, deze zijn enkele weken van te voren te vinden op de website.