Huishoudbeurs 2018

Amsterdam
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Datum: Van 17-02-2018 tot 25-02-2018
Tijdens de Huishoudbeurs kunnen ongeveer een kwart miljoen, voornamelijk vrouwelijke bezoekers, zich weer laten verrassen door de veelzijdigheid aan exposanten, artiesten, workshops, nieuwe producten en scherpe aanbiedingen.

Bezoek de website >>

Reviews van Huishoudbeurs 2018

18 februari 2018

Opdringerige verkopers van producten die dubieus zijn. En te duur. face lift creme. heb me laten insmeren maar het werkt totaal niet. Isrealisch bedrijven die dode zee producten verkopen met lokkertje nagel verzorging. Levenslang garantie op de nagel vijl oppoets blok. Hoezo misleiding. Eigenlijk bizar om 19 euro te betalen om te kunnen shoppen. Op zich wel met vriendinnen lollig om mee te maken maar in die modus gevoelig voor valse koopjes. Ik ben in het verleden vaak geweest maar vind het concept de laatste jaren flink verwaterd.

dt   de Jong
dt de Jong

17 februari 2018

Helemaal super! Lekker eruit en gewoon even heerlijk ontspannen sneupen en dingen doen en ontdekken

Rm
Rm

22 februari 2017

De huishoudbeurs zelf is een leuk dag uit. Minpunten zijn de vele dames die met een trolley lopen, waardoor je regelmatig struikelt of er met een trolley over je voeten wordt gereden.

Daantje
Daantje
Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.

21 februari 2017

Leuke beurs met innovatieve producten voor in het huishouden. Het is wel veel te druk en jammer dat je voor veel workshops heel veel geld moet betalen. En helaas zijn er bijna geen gratis producten meer, zoals dat voorheen wel was. Blijft wel een leuk uitje met vriendinnen!

Gerda
Gerda