WHITNEY - A tribute by Glennis Grace

Rotterdam
Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam
Datum: 08-09-2019
NU € 15,- KORTING via Uitjes.nl*
Glennis Grace brengt Whitney Tribute naar Rotterdam Ahoy!

Voor de korting:
Klik rechts boven op de oranje button : Bezoek de website

Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Ahoy, staat Glennis Grace op vrijdag 6 en zondag 8 september 2019 ook in de Rotterdamse poptempel met haar fenomenale eerbetoon aan de legendarische zangeres. Laat je meevoeren naar vervlogen tijden met de beste klassiekers van Whitney Houston gezongen door Glennis Grace, die nationaal en internationaal geroemd wordt om haar vertolkingen van deze legende. WHITNEY – a tribute by Glennis Grace – is een bijzondere ode aan Whitney Houston.

Het is een stijlvolle show met een mooie variatie aan nummers van de legendarische artieste. Met special guests: Do, Edsilia Rombley, Alain Clark, Berget Lewis, Candy Dulfer, Jordan Roy en Sezina Kelsey (The Voice Kids). De show van vrijdag 6 september is wegens succes al uitverkocht, boek nu met korting staanplaatsen voor de show van zondag 8 september!

*De € 15,- korting geldt op de show van WHITNEY - a tribute by Glennis Grace op zondag 8 september in Ahoy Rotterdam. Het aanbod geldt alleen op de staanplaatsen en is te boeken tot en met zondag 1 september. De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Geen restitutie op reeds gereserveerde tickets. Wijzigingen voorbehouden.


Bezoek de website >>
Google Maps
Whitney Houston concert
concert bezoeken

  Reviews van WHITNEY - A tribute by Glennis Grace

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden