Paaspop 2019

Schijndel
De Heikampen 1
5482ZR Schijndel
Datum: Van 19-04-2019 t/m 21-04-2019
Wakker worden! Kom eens uit die luie winterslaap. Niks langzaam opbouwen richting festivalzomer. Springen in het diepe, een klap geven op de turboknop en het gaspedaal vol indrukken in het Paasweekend. Gezelligheid, lol, feest en de beste muziek komen in het eerste festival van het jaar samen.

Paaspop is zoals The Eagles het niet zongen: You can check in anytime you like, but you never want to leave. Het festivalterrein van Paaspop is een kleine stad die nooit slaapt: vol licht, geluid, attracties en om iedere hoek een nieuwe verrassing. Van het stadiongevoel in de grootste tent, loop je in een paar stappen naar kleinere podia waar je gekke muziek, maffe entertainers en lekker eten en drinken vindt.
Maar, er is meer.. Op Join Us! zie je het programma dat bezoekers zelf hebben bedacht en jij kunt meedoen. Als je dan toch nog wil slapen, kun je in Paradise City je vermoeide Paashoofd laten rusten. Wat andere festivals een camping noemen, is hier een hemelse verblijfplek. Je kunt het zo luxe maken als je wilt.
Dat is Paaspop namelijk. Een festival dat je uit de winterslaap wakker schudt, dat erin knalt en dat ook nog eens naar je eigen wensen is in te richten.

Ook dit jaar hebben wij de meest diverse line-up en kan iedereen hier genieten van verschillende muziekstijlen! De artiesten die komen zijn o.a. : Ilse de Lange, Douwe Bob, The Dirty Daddies, ABBA Fever, Ronnie Flex, Scooter, Steel Panther, Dropkick Murphys, Blood Red Shoes, Clean Bandit, Daisy, Davina Michelle, De Jeugd van Tegenwoordig, Dopebwoy, Famke Louise en nog vele andere !

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Paaspop 2019

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden