Madelijne Kool

Amsterdam
Nes 75
1012KD Amsterdam
Datum: 07-03-2020
Madelijne Kool is cabaretière en songwriter. Ze maakte het album ‘Kool Komt Binnen’, te beluisteren via Spotify. Madelijne groeide op in Zeeland, woont in het Gooi en is moeder van 4 dochters. Jury UKF 2019: “Kool is een vakvrouw die moeiteloos de zaal inpakt met haar zang en verhalen”.

We moeten nu maar eens beginnen

Kool is heel erg goed in beginnen. Daarna, tja, dan lijkt de finish opeens heel ver weg. No more excuses nu, het is 5 voor 12: de wereld gaat eraan.

In deze voorstelling begint Kool aan haar reddingsoperatie. De lente van haar leven zit erop. Haar 4 kinderen kunnen inmiddels fietsen zonder zijwieltjes, haar lichaam haakt af, de wereld staat in brand, de hormonen gieren door het huis en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Valt er iets te redden? Hoe decadent is het eigenlijk om te denken dat je iets beter weet dan een ander?

Met schermloze dagen, klimaatneutrale seks, ontspullen en een instapcursus circulaire economie probeert Kool er wat van te maken. We moeten ergens beginnen en wel nu!

Deze HaHaHandleiding is de muzikale cabaretvoorstelling voor iedereen die heus wel wil maar niet weet hoe. Een try-out waar je bij moet zijn!

Deuren open: 19:45
Start voorstelling: 20.30

Bezoek de website >>
Google Maps
Madelijne Kool
Standing ovation

  Reviews van Madelijne Kool

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden