Escape room Opa's Fortuin

Leiderdorp
Opa's Fortuin - The Cari Mysteries
Vorstenhof 14
2353VV Leiderdorp

Een jong gezin komt in de jaren 50 vanuit Nederlands-Indië naar Nederland. Op een dag ontvangt één van de kleinkinderen het dagboek van haar oma. Al jarenlang gaat het verhaal dat opa een fortuin meegenomen heeft uit Indië en dat oma’s dagboek de schatkaart zou zijn. Het dagboek is incompleet. Het fortuin is inmiddels al meer dan 50 jaar een legende in de familie. Niemand heeft het ooit kunnen vinden. Ontdek en beleef dit waargebeurde verhaal en help om Opa’s Fortuin te vinden.

Opa’s Fortuin is een online escape room. In een reguliere escape room word je opgesloten in een kamer, waaruit je kunt ontsnappen door binnen een uur raadsels en puzzels op te lossen. Een online escape room biedt dezelfde ervaring, maar dan digitaal, coronaproof en zonder tijdslimiet. Je logt in achter je eigen computer, waar ter wereld je ook zit, op een afgesproken tijd met je medespelers. In Opa’s Fortuin is jullie hulp nodig om aan de hand van uitdagende puzzels de familiegeschiedenis te ontrafelen en zo het fortuin van opa te vinden.

Als je het spel hebt aangeschaft, dan kan je het spelen waar en wanneer je maar wil. De belevenis duurt ongeveer twee uur en is te spelen op een laptop of desktop. Tablets en mobiele telefoons worden niet ondersteund. Er is geen speciale chatsoftware nodig, die is ingebouwd in het spel. Je kunt het spel ondertussen pauzeren en verder spelen wanneer het jou uitkomt. De tickets zijn onbeperkt geldig. Je hebt de beste beleving als je in een rustige omgeving speelt. Pen en papier zijn handig om de spellen op te lossen.

Bezoek de website >>

Google Maps
Dagboek Opa's Fortuin
Kleindochter bij familieboerderij
Zolder
Walther bij familieboerderij
Dagboek foto's
Kleindochter haalt herinneringen op
Wat heeft oma's bril er mee te maken?

  Reviews van Escape room Opa's Fortuin

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden