Digital Escape Game

Amsterdam
Nes 75-87
1012KD Amsterdam
De nieuwe teambuilding game van Uitjesbureau; The Digital Escape Game. De deuren vallen dicht en u kunt geen kant op. Het is één grote val… U bent gehackt en opgesloten. Wat volgt zijn 90 zenuwslopende minuten waarin elk team de kans krijgt om de oplossing te vinden en een digital escape te realiseren. Gevoed door verschillende aanwijzingen uit de omgeving en gewapend met een tablet die helpt met het kraken van de codes, rest u nog maar één taak. Volbreng de digital escape binnen de tijd!

Dit keer gaan we helemaal los met een zeer origineel programma dat op elke gewenste locatie uit de voeten kan. Of u nou een event organiseert buiten de deur of binnen de eigen muren, de Digital Escape Game is voor elke locatie geschikt.

Staat de eindejaar borrel op de planning en zoekt u nog iets écht origineels? Iets met een hoog fun gehalte en gegarandeerde teambuilding? Iets anders dan de zoveelste pubquiz? Wacht dan niet langer en vraag informatie aan over de Digital Escape Game.

Wat heeft The Digital Escape Game u te bieden?

Naast 90 minuten ontspanning, sport, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten en/of vrienden nog beter te leren kennen bieden we uw team (vanaf 20 personen) het volgende:

Professionele presentator
Tablet met speciale app
Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
Spelmaterialen van hoogwaardige kwaliteit
Originele teambuilding
Geschikt voor elke locatie
Bij groepen groter dan 50 personen maken we op uw verzoek (gratis) een uitnodiging “op maat”!
The Digital Escape Game is als bedrijfsuitje te boeken op iedere gewenste dag en elk gewenst tijdstip. Bovendien kan het spel op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Daarmee wellicht ook leuk als aanvulling op uw heisessie.

Bezoek de website >>
Google Maps
Escape room
Bedrijfsuitje

  Reviews van Digital Escape Game

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden