The Escape Hunt Experience

Maastricht
Escape Hunt Experience Maastricht
Boschstraat 108
6211AZ Maastricht

The Escape Hunt Experience is onvoorspelbaar, uitdagend, educatief en vooral super spannend! Reis 150 jaar terug in de tijd en ontrafel mysteries in een van onze 6 escape rooms. In elke escape room kunnen 2-5 personen spelen.

The Escape Hunt is dé reallife game sensatie van dit moment! The Escape Hunt Experience is gebaseerd op de klassieke ‘escape the rooms’ spellen uit Japan die op veel plekken ter wereld populair zijn. Spelers worden opgesloten in een simpele kamer met objecten waarbij ze het gevoel hebben in een computerspel terecht te zijn gekomen. Al zoekend naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet je binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Wat je nodig hebt is een scherpe geest, out of the box denken en teamwork. Lukt het je niet, dan zit je voor altijd opgesloten…

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt 6 escape rooms in 3 verschillende themas te weten Deadly Family Affair, The Missing Maiden en Shipwrecked at Cannibal Cove. The Escape Hunt Maastricht ligt op een schitterende locatie in het centrum van Maastricht aan de markt, uitkijkend over het historische raadhuis van Maastricht. Alle escape rooms kunnen in het Nederlands of Engels gespeeld worden.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar (mits onder begeleiding van een volwassene)

Bezoek de website >>

Google Maps
Escape hunt
Groepsfoto
Groepsactiviteit
Escape room
Vriendengroep
Kamer
Escape room spullen

  Reviews van The Escape Hunt Experience

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden