Kluiskraakspel

Thuis

Into The Box Kluiskraakspel vanaf 4 personen
Ontsnappen is leuk, maar inbreken ook. Nu wordt er bij Into The Box Kluiskraakspel niet echt ingebroken, maar het draait wel om binnenkomen. Bij Into The Box staat namelijk een met een cijferslot afgesloten box op tafel. Alle spelers krijgen een schitterend spelboekje en er worden teams gevormd. Deze gaan proberen de code van de box zo snel mogelijk te kraken. Het spel levert een winnend team en een individuele winnaar op. Alles draait natuurlijk om het moment dat gekeken wordt of de code gekraakt is en de box open gaat. En om wat er dan in zit natuurlijk! Dat kan in sommige gevallen ook nog iets van waarde zijn. Wat het allemaal extra spannend maakt.

Overal en altijd te spelen, ook online via Skype of Facetime!
In tegenstelling tot een escaperoom kan Into The Box overal en bijna altijd gespeeld worden. Op het werk, thuis, in een restaurant naar keuze of in één van de bij Dinerspel.nl aangesloten locaties.

Net als bij een escaperoom is er tijdens het spelen geen spelbegeleiding aanwezig. Dat drukt de kosten aanzienlijk en daardoor is Into The Box een zeer betaalbare invulling voor ieder bedrijfsuitje, teamuitstapje, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld familiefeest.

Bezoek de website >>

Kruiskaakspel

  Reviews van Kluiskraakspel

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt