Vogelpark

Lutten
Vogelpark "De Lorkeershoeve"
De Kerkdijk 26
7775 RA Lutten

Met een beetje geluk begroet Tommy, onze tamme witkuifkaketoe u met een vriendelijk hallo of begint hij op zijn manier te zingen of te dansen, spelen de edelpapegaaien kiekeboe, praat de geelwang amazone u de oren van het hoofd en hoort u de schallende lach van de kookaburra.

Restaurant
In het restaurant of op het ruime terras kunt u onder het genot van een hapje of drankje genieten van het uitzicht op de grote vijver en de burcht, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin en dierenweide. Tot slot is er op het park ook nog een midgetgolfbaan.

Toegankelijkheid
Door het aanleggen van verharde paden is het park goed toegankelijk voor invaliden en minder validen. In het restaurant is een invalidentoilet aanwezig.

Arrangementen
In het restaurant worden het hele jaar door feesten en partijen georganiseerd in combinatie met een buffet. Ook is het mogelijk met een groep op het terras gezellig te barbecuen. Voor kinderfeestjes zijn er speciale arrangementen met een speurtocht op het park en kadootje voor de jarige.

Bezoek de website >>

Pauw
Papegaai in de Lorkeerhoeve
Midgetgolf in de Lorkeerhoeve
Bloemen in het park
Tuin in de Lorkeerhoeve
Uil in de Lorkeerhoeve

  Reviews van Vogelpark

  14 July 2017

  Leuk dagje uit ! Ik ben deze week bij Vogelpark de Lorkeershoeve in Lutten geweest, ik heb er met mijn gezin een hele leuke dag beleefd. Wat mij gelijk opviel toen ik binnen kwam is dat alles zeer netjes onderhouden is. De tuinen lagen er prachtig bij, erg mooie collectie vogels om te bekijken en ook voor de kinderen zat te doen. Ik heb de eigenaren ook nog even kunnen ontmoeten, waren erg leuke en vriendelijke mensen. Ik heb het er met mijn gezin enorm naar mijn zin gehad en zeg daarom ook ga zo door ! Groetjes, Berrie en Frederike

  Berrie E
  Berrie E

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden