The Fugitive's Trail - Online Escape Game

Thuis
Samen een escape game spelen zonder de deur uit te gaan.

Drie mensen zijn op mysterieuze wijze verdwenen. De FBI tast in het duister en begint wanhopig te worden. De laatste verdwijning is namelijk één van hun eigen agents! Vanaf het huis van de FBI agent is een geheimzinnig spoor achtergelaten van aanwijzingen en puzzels. De FBI heeft hulp nodig van buitenaf. Ga jij samen met je collega's of vrienden de uitdaging aan om het mysterie op te lossen?

 

Hoe het werkt

Je kunt The Fugitive's Trail spelen in teams van 2-6 personen met zoveel teams als je wilt. Het spel is Engelstalig en wordt gespeeld vanuit ieders eigen huis. Je maakt zelf de teams en van tevoren ontvang je een introductiemail met uitleg, inlogcodes en een warm-up puzzel. De teams zetten zelf een video call op met bijvoorbeeld Zoom, Teams of Skype. Vervolgens wijst het zich vanzelf hoe je het spel speelt en uiteindelijk het mysterie ontrafelt.

 

Wat kost het

Het spelen van The Fugitive Trail kost € 35,- per team, oftewel €7,- p.p. bij teams van 5 . Je kunt met zoveel personen en teams meedoen als je wilt.

Geef een escape game cadeau

Naast The Fugitive's Trail voor groepen bieden we ook escape games aan die je alleen of met je gezin kunt spelen. Ideaal om als cadeau te geven aan iedereen die iets leuks voor thuis verdient! Er zijn games voor zowel volwassenen als voor kinderen.

 

Let op: alle games zijn in het Engels.

Bezoek de website >>
Escape room thuis

  Reviews van The Fugitive's Trail - Online Escape Game

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden