Reptielenzoo Serpo

Delft
Reptielenzoo Serpo
Stationsplein 8
2611 BV Delft

In een groot oud monumentaal pand aan het stationsplein te Delft is reptielenzoo Serpo gevestigd. In ruim honderd natuurgetrouw ingerichte terraria wordt de bezoeker een blik gegund in de mysterieuze wereld van reptielen.

Reptielen kennis
Aan de hand van vele teksttableaus, honderden - levende- (gif)slangen, krokodillen, schildpadden, hagedissen maar ook spinnen, vissen en andere dieren, een videopresentatie, test uw kennis computers en een natuur historisch museum wordt je dit duidelijk gemaakt. De oplettende bezoeker zal er over het algemeen al snel achter komen dat zijn kennis over deze dieren vaak alleen maar op vooroordelen berust en niet op kennis van feiten.

Dat reptielen niet alleen nu nog tot de verbeelding spreken blijkt wel uit de vele verhalen en vondsten uit het, verre, verleden. Denk hierbij bijvoorbeeld maar aan de bijbel of de mummies die in Egypte gevonden zijn van, toentertijd voor hen heilige, slangen en krokodillen. Door voorlichting, beelden en de dieren zelf probeert Serpo de ten onrechte slechte reputatie die deze dieren hebben te verbeteren.

Een verrassend bezoek
De reptielenzoo is een bijzondere plaats om tijdens kinderfeestje, schooluitstapje of als individueel bezoeker kennis te maken met deze interessante dieren.

Nieuw
Op dit moment is er een interessante en leerzame thema-expositie over voortplanting bij koudbloedige dieren, feiten, sterke verhalen, bijgeloof en religie. Absoluut de moeite van het bekijken waard.

10.000 gratis kaartjes te verkrijgen
Het enige wat je moet doen is de internetsite van de vereniging opzoeken (www.dier-en-park.nl), waar u één kaartje voor uw favoriete park kunt aanvragen. Heel eenvoudig. De actie loopt tot 15 oktober 2006 en kaartjes zijn te verkrijgen zolang de voorraad strekt.

Let op: de kaartjes kunnen alleen via bovenstaand internet adres aangevraagd worden, niet bij de dierenparken zelf!

Bezoek de website >>

Slangen in de zoo
Buitenkant van het park
Reptiell
groene slang

  Reviews van Reptielenzoo Serpo

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden