Kamelenmelkerij Smits

Berlicum
Werstkant 16
5258 TC Berlicum
De enige kamelenmelkerij in Europa is elke dag in de week te bezoeken op afspraak. Om de zondag en in de schoolvakantie op maandag en vrijdag wordt een kamelensafari gehouden. Daarvoor hoef je geen afspraak te maken.

Kamelensafari
Door middel van een presentatie en een rondleiding krijg je meer te weten over het leven van de kameel, over het ontstaan van Kamelenmelkerij Smits en over de kamelenmelk. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten met de kamelen, zoals het trainen van de jonge kamelen en de fles geven aan kalfjes. De echte waaghalzen kunnen op een kameel zitten. Tot slot worden er pannenkoeken gebakken met kamelenmelk.

Bezoek de website >>

  Reviews van Kamelenmelkerij Smits

  16 december 2014

  Wat een leuk bedrijf. Aardige mensen met passie voor het vak en de dieren. En die kamelen zijn echt lieverds. Vooral nummer 36 (Sabrina) was echt een schatje. De kinderen hadden een geweldige dag en papa en mama ook. Echt een aanrader! Onze jongste gaf al aan dat hij hier zijn kinderfeestje wilde vieren. Dus ons zien ze in de zomer weer terug.

  Iza
  Iza

  28 augustus 2011

  Vandaag 1.5 uur gereden om met de kinderen van 11 en 14 een bezoek te brengen aan kamelen melkerij en ik kan het maar in 1 woord samenvatten geweldig, eigenaar en personeel doen zo hun uiterste best om je verblijf op hun boerderij zo leuk mogelijk maar ook nog leerzaam te maken en je voelt je er 100% welkom en ik heb natuurlijk geen verstand van kamelen maar alles ziet er goed verzorgd uit en ze lijken zich ook goed op hun gemak te voelen, een aanrader zeker doen. En als het niet zo'n eindje rijden was ging ik er de volgende keer weer naar toe...

  Vilain
  Vilain
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.