GaiaZOO

Kerkrade
Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld. Waan je op de Afrikaanse Savanna en sta oog in oog met 's werelds mooiste dieren, zoals machtige gorilla's, imposante neushoorns, statige giraffen, razendsnelle cheeta's en de koning der dieren: de indrukwekkende leeuwen. Ontdek in Rainforest allerlei slingerende en klimmende apen. In het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken.

Bijzondere diersoorten
In GaiaZOO kun je vele bijzondere en unieke diersoorten bewonderen. Zo maak je kennis met veelvraten, muskusossen, Iberische wolven en grootoorvossen. Dit zijn diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt.

Klimmen, glijden, knuffelen en aaien
Voor kinderen biedt GaiaZOO tevens een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome: Europa's grootste indoor Dino Speelpark. In de DinoDome gaan kinderen op ontdekkingsreis over een onbewoond eiland, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud, de ballenbak en de hoge takeltoren. Op de Kinderboerderij kunnen kinderen naar hartenust de dieren aaien en knuffelen.

Bezoek de website >>

  Reviews van GaiaZOO

  25 augustus 2015

  Niet voor herhaling vatbaar. Tickets voor mindervalide kan je niet online kopen en bij de kassa zelf verkocht men die eerst ook niet, terwijl ik er toch echt voor stond in een rolstoel. Bij de kassa kan men ook niet de tickets voor kinderen verkopen (alleen online). Wat niet klopt. Moesten nu dus het dubbele betalen. Het park zelf is ook niet echt toegankelijk met rolstoel, namelijk slechte en veel steile paden. Rolstoel met motor of mankracht is nodig. De vogelshow is leuk, maar ook daar is de toegang niet optimaal. Teveel grind. Veel dieren waren ook niet of nauwelijks te zien. De gorilla's hebben het een beetje goedgemaakt, maar over het algemeen was het niet wat we er van hadden verwacht. Heel jammer. Volgende keer gaan we wel naar een andere zoo.

  Jessy
  Jessy
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.