Dierenpark Taman Indonesia

Kallenkote
Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote
Een buitengewoon Indonesisch Vogelpark op het platteland van Overijssel. Taman Indonesia herbergt een bonte verzameling van ruim 50 verschillende soorten vogels, aangevuld met tal van kleine Aziatische zoogdieren.

Allerlei exotische dieren
Tijdens een wandeling door de grote buitenvolières waan je jezelf in de tropen en kom je oog in oog te staan met exotische vogels en zoogdieren zoals Beo's, Balispreeuwen, Djalaks, Muntjaks, Kleinklauw-otters, Maleisische Stekelvarkens en tropische eekhoorns. En mocht er onverhoopt een tropische regenbui neerdalen dan kun je schuilen in een originele Indonesische paalwoning.

Lekker hapjes
Je kunt in het park in het eethuisje of op het terras genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes. Uiteraard heb je keuze uit de echte Indische snacks zoals risolles, loempia, Indische pasteitjes, lemper, bapao, roti kukus en spekkoek. Of je kan heerlijk genieten van de stroop susu en vruchtensapjes! Helaas, geen cendol...

De toko
In het vogelpark bevindt zich ook een toko met een kleine pasar (markt). Hier kun je allerlei Indonesische souvenirs kopen zoals batik, vele soorten verschillende beelden, maskers en schilderingen. Leuk als aandenken voor het bezoek aan het park.

Bezoek de website >>

  Reviews van Dierenpark Taman Indonesia

  8 mei 2016

  Taman Indonesia is een erg leuk dierenpark. Niet groot, maar slim en spannend opgezet. Je hebt mooie en zeldzame dieren, met name vogels. We hadden geluk met het warme weer en dat er een Pasar Siang was, met lekker eten (naast wat er gewoonlijk al is in het aanwezige restaurant), gezellige muziek en Balinese dans. Een middag naar Indonesië en dat naast de deur. Absoluut naar toe gaan!

  Ebo  Bos
  Ebo Bos

  11 juli 2013

  Gezellig authentiek cultureel dierenpark! Aanrader!

  Tineke
  Tineke
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.