Rockster voor een dag

Den Haag
Zuidlarenstraat 57-K.06
2545VP Den Haag
Tijdens de workshop bundelen jullie je krachten. Samenwerken, resultaat behalen en iets doen wat je normaal niet doet. Doormiddel van deze workshop krijgen collega’s onderling meer respect voor elkaar. Als het nummer dan eindelijk staat is dat goed voor de gezamenlijke overwinning en het zelfvertrouwen. Aan het eind van de workshop heeft het team een nummer klaar om trots op te zijn!

Het team leert binnen 1,5 uur* in een band te spelen en leert over ieder band-instrument de basiskennis. Hoe speel je samen en wat is jouw taak binnen de band? Wat moeten we doen om de band goed te laten klinken?

Muziek maken heeft veel positieve effecten die verder reiken dan enkel het kunnen bespelen van een instrument. Om samen muziek te kunnen maken moeten de verschillende delen van de hersenen goed samenwerken. Het bespelen van een instrument vraagt om een goede motoriek. We trainen het gehoor om te kunnen horen of de muziek juist gespeeld wordt en tegelijkertijd moet er uiteraard ook nog goed naar elkaar gekeken worden als je samen speelt.

Op deze manier worden verbindingen in de hersenen tussen de motorische en zintuiglijke gebieden gestimuleerd. Muziek bestaat uit patronen en door muziek te luisteren en te spelen, worden de hersenen gevoeliger voor het waarnemen van patronen. Patronen keren weer terug in veel vaardigheden en het dagelijkse leven aldus ook op de werkvloer.
Muziek maken vraagt om goede concentratie, het vermogen om de aandacht te richten en doorzettingsvermogen. Onderzoek heeft uitgewezen dat personen die samen muziek hebben gemaakt, beter kunnen schakelen tussen verschillende taken, makkelijker problemen kunnen oplossen en sneller informatie kunnen verwerken. Ook dit ziet u weer terug op de werkvloer.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Rockster voor een dag

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden