CD Opnemen

Groningen
Boterdiep 111
9712LM Groningen
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
€30,00

Cd opnemen

Cd opnemen een origineel bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje!

Tijdens deze workshop ga je als een echte artiest de studio in. Na eerst flink te hebben ingezongen ga je in de studio op de professionele manier, met microfoons en koptelefoons je eigen cd opnemen.

Bepaal zelf het nummer dat je wilt zingen. Het gekozen nummer is bijna altijd mogelijk. Weet je bij je reservering nog niet welk nummer je wilt inzingen? Geen enkel probleem. Je mag dit uiterlijk 1 week voor aanvang van het uitje nog doorgeven. Hebben jullie een nummer gekozen maar vinden jullie de tekst een beetje saai.... Schrijf jullie eigen tekst op de melodie van het nummer. Dit kan zo pikant of grappig als jullie zelf willen en kan gaan over het bedrijf, jullie team, vrijgezel of jubilaris.

Bespeel je een instrument? Neem je eigen instrument mee zodat ook dit verwerkt wordt in de opname. Misschien durft iemand van de groep een solo aan...? Dat is altijd mogelijk maar kunnen zingen is geen vereiste voor deze workshop.

De workshop cd opnemen is zeer leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje maar ook met je familie de studio in is een fantastische ervaring. Wij bieden een uniek uitje waarin creativiteit, teambuilding en plezier voorop staan.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van CD Opnemen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden