Mattel Play! Sevenum

Sevenum
Middenpeelweg 7
5975MZ Sevenum
Mattel Play! Sevenum is een indoor speelparadijs dat bestaat uit volledig gethematiseerde zones waar kinderen zich wanen in de werelden van hun favoriete TV-helden, zoals Thomas De Stoomlocomotief™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ en Brandweerman Sam™. Daarnaast kunnen kinderen eigen creaties bouwen in de Mega zones en volop plezier beleven in de Roller Disco.

Eind zomer 2017 is in het Noord-Limburgse Sevenum de bouw van een zeer uitgebreid Family Entertainment Center gestart. Onderdeel van dit gigantische project was een Mattel Play! indoor speelconcept met een oppervlakte van ruim 2.000 m2.

Eindelijk was het in voorjaar 2018 dan zover en opende Mattel Play! Sevenum officieel haar deuren voor publiek! Na Liverpool en Dubai opent Mattel Play! hiermee haar derde vestiging wereldwijd. Mattel Play! Sevenum is de eerste, aan een speelgoedmerk gebonden, attractie in de Benelux. Zeker een bezoekje waard dus!

Mattel Play! Sevenum bestaat uit volledig gethematiseerde zones waar kinderen zich wanen in de werelden van hun favoriete TV-helden, zoals Thomas De Stoomlocomotief™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ en Brandweerman Sam™. Daarnaast kunnen kinderen eigen creaties bouwen in de Mega zones en volop plezier beleven in de Roller Disco.

Deze indoor speelwereld biedt zowel kinderen als ouders de mogelijkheid om écht samen te spelen en te genieten van kostbare tijd met elkaar. Waar veel standaard indoor speelparadijzen zich enkel richten op actief spelen, ligt bij Mattel Play! de focus op leren met plezier, het prikkelen van de creativiteit en het ontwikkelen van sociale vaardigheden.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Mattel Play! Sevenum

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden