Digital Pubquiz Dinerspel

Amsterdam
Nes 75 - 87
1012KD Amsterdam
Het Digital Pubquiz Dinerspel, ons volledig vernieuwde dinerspel met gebruik van Augmented Reality! Misschien kom jij er wel achter welke collega het meeste weet van muziek uit de jaren ’60, welke manager het best de Macarena kan dansen, of jouw secretaresse weet welke James Bondfilm de meeste erotische scenes kent en of jouw IT-er weet wanneer de eerste chip is uitgevonden. Dit alles afgewisseld met een heerlijk driegangendiner. Bij de Pubquiz gaat het namelijk niet om intelligentie, rekenkunsten of IQ maar om triviale kennis, gênante weetjes en onverwachte opdrachten. Heb jij zin om tijdens jouw bedrijfsuitje aan te schuiven en mee te lachen?

Hoe verloopt het Digital Pubquiz Dinerspel?
Wij verwelkomen de deelnemers aan jouw bedrijfsuitje in een speciaal voor jullie geselecteerd restaurant. Na een korte introductie en speluitleg door onze presentator verdelen wij het gezelschap in teams van ongeveer 4 á 5 personen. Als de teams zijn gevormd gaan we direct van start met de doldwaze Pubquiz. Hierbij gebruik je de meegeleverde teamtablets met vragen en opdrachten betreffende allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog veel meer. De tablets nemen je mee in de wondere Augmented Reality wereld, waarin je veel van de oplossingen kunt vinden. De tijd vliegt als het gezellig is, dus voor je het weet pauzeert het spel om je gezelschap de kans te geven om te genieten van een heerlijk voorgerecht en even gezellig bij te kletsen met je tafelgenoten. Ook een belangrijk onderdeel van ieder bedrijfsuitje!

Zodra de tafels weer zijn afgeruimd breekt de Quizkoorts weer uit. De hilarische opdrachten en onmogelijke weetjes-vragen schieten weer voorbij totdat ineens het hoofdgerecht op tafel staat of de heerlijke barbecue gereed is (uw keuze stemmen wij vooraf af). Het hoofdgerecht is tevens de tweede en laatste pauze in de Pubquiz dinner game. Wil je met het team nog een klein strategisch overleg houden of nog even opscheppen over uw voorsprong in de tussenstand? Dit is het moment. Of jouw team de voorsprong moet verdedigen of de achterstand in moet lopen, het belooft een spannende finale te worden. Met het opdienen van het nagerecht beëindigen we de Pubquiz. Terwijl de jury optelt, aftrekt, vermenigvuldigt, wikt en weegt, geniet jij van een heerlijk dessert.

Optioneel: jouw vragen en opdrachten tijdens het Digital Pubquiz Dinerspel
Wij beschikken zelf over de software en datasets om jou een onverwachte en hilarische Pubquiz Dinnergame te verzorgen. Onze software kan werken met allerlei formaten computerbestanden. Daarom kunnen wij na overleg en op jouw verzoek de vragen en opdrachten ook programmeren rondom jouw bedrijf, thema, jubileum of andere bijzondere gelegenheid waarvoor je dit bedrijfsfeest laat organiseren. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!Wat heeft het Digital Pubquiz Dinerspel te bieden?
Naast een hilarische avond, onverwachte quizvragen en opdrachten, heerlijk eten en een bedrijfsuitje dat het onderlinge vertrouwen versterkt is Het Digital Pubquiz Dinerspel inclusief:

Gebruik van een speciaal voor jullie geselecteerde dinerlocatie
Presentator
Spelmaterialen
Prijsuitreiking
Prijs voor het winnende team
Driegangendiner of BBQ-buffet (vooraf in overleg af te stemmen)
Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Digital Pubquiz Dinerspel

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden