Speel en Kinderboerderij De Kleine Carrousel

Laren
Speel en Kinderboerderij De Kleine Carrousel
Koebushorst 7
7245TD Laren

Beleefboerderij De kleine Carrousel is een heerlijke plek om te struinen in de buitenlucht! Op een oppervlakte van bijna 4 hectare val je van de ene verrassing in de andere: op elke plek is iets nieuws te ontdekken!

Tijdens een bezoek aan onze boerderij zijn er veel dieren te bewonderen. De uitgebreide speelmogelijkheden zorgen ervoor dat de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Aai onze dieren, speel uren op de speelweide, plof lekker neer in het zonnetje op ons terras of warm even op in de oude (geheel gerenoveerde) deel van de boerderij, ook wel onze lunchroom. Heb je honger gekregen? Dan is Lunch & Lekkers jouw afdeling!

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons gezellige horeca gedeelte, deel en terras, waar heerlijke versnaperingen te verkrijgen zijn.

Voerronde
Vind je het leuk om de dieren van héél dichtbij te zien en te helpen met voeren? Dat kan! De voerronde is op zaterdag en zondag om 15:30 uur en tijdens deze ronde gaan we samen op pad. Meld je van te voren aan bij de kassa! We kunnen maximaal 8 kindjes per voerronde meenemen (€0,50 per kind). *

Ponyritjes
Bij Beleefboerderij De kleine Carrousel word je al snel dikke vriendjes met onze pony’s. Ze houden er natuurlijk van om geaaid en vertroeteld te worden, maar ze dragen je ook graag op hun rug! Wil je graag komen ponyrijden? Op zaterdag en zondag is het mogelijk om de in de ochtend of in de middag een ponyritje te maken. Meld je van te voren aan bij de kassa (€1,00 per kind)!

Speelweide
Overal rondom onze boerderij vind je speeltoestellen en speelplekken. Je kunt je bij ons dan ook uren vermaken! Natuurlijk mag een ritje in de zweefmolen niet ontbreken: De kleine Carrousel! Verder vind je op de grote speelweide onder andere een klimtractor, springkussen, verschillende balspelen en schommels (waarvan één grote familieschommel).

Overal op het erf vind je de allerleukste verrassingen! Lukt het je om het evenwichtparcours af te leggen? Of doe de speurtocht over de boerderij! Andere tips: de zandbak met zand- en waterspel, de kabelbaan, kikkerglijbaan, wilgenhutten, reuzenblokken en het Ot-en-Sienplein met oud-Hollandse spelletjes!

Bezoek de website >>

Google Maps
Kinderboerderij

  Reviews van Speel en Kinderboerderij De Kleine Carrousel

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden