Ga tijdens de herfstvakantie op jungle-expeditie in Nederland

Luttelgeest
oosteringweg 34
8315PV Luttelgeest
Trek deze herfstvakantie - van 10 tot en met 25 oktober - jouw avonturiersschoenen aan en ga op ontdekkingstocht door de overdekte jungle van de Orchideeën Hoeve! Dwaal over geheime avonturenpaden, maak jouw vakantieselfie met een papegaai op je hoofd en ravot in de waterrijke speeltuin. Jouw herfstvakantie was nog nooit zo avontuurlijk!

Ontmoet de dieren
Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes of ontdek het junglepark via wildpaden, touwbruggen en step-stones. De kronkelpaden leiden je vanzelf langs de prachtigste bloemen en planten en brengen je in contact met allerlei dieren. Zo kom je onderweg de grappige stokstaartjes tegen, mag je de reusachtige riviermonsters zelf een garnaaltje voeren en kun je heerlijk wegdromen in Europa’s grootste vlindertuin.

Avontuurlijk herfstvakantie-uitje
Klimmen en klauteren doe je deze herfstvakantie natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze overdekte speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen.

Let op: het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren via de website van de Orchideeën Hoeve, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten.
De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor het volledige herfstvakantieprogramma op www.orchideeenhoeve.nlBezoek de website >>
Google Maps
Orchideeën Hoeve
Dierentuin
Stokstaartjes
Jungle expeditie

  Reviews van Ga tijdens de herfstvakantie op jungle-expeditie in Nederland

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden