Alpaca overnachting

Tiendeveen
Alpaca
Kanaal Westzijde 2-A
7937TL Tiendeveen

Slapen in het alpaca nachtverblijf.

Een overnachting te midden van het alpaca nachtverblijf op Camping Zonneveld is tot in de puntjes geregeld. De stalkamer is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed met twee eenpersoons dekbedden van alpacawol.

Kruip tegen elkaar aan onder de klamboe en droom weg, terwijl alpaca’s niet ver van je vandaan ook een tukje doen. In de slaapkamer is wel elektra aanwezig, maar geen sanitair of stromend water. Tanden poetsen, douchen en toiletteren doe je in het nette sanitairgebouw vijftig meter van het nachtverblijf.

Je vindt hier tevens verschillende gezelschapsspelen, koffie- en theevoorzieningen. ’s Avonds verzorgt Restaurant Martensplek een verrukkelijk diner. ’s ochtends wacht je een heuse ontbijtmand. en je sluit je overnachting af met een prachtige alpaca wandeling in de Drentse natuur.

Programma
16.00-16.30 uur: Ontvangst en informatie over de overnachting en de Alpaca’s. 17.00 uur: Feed & Greet met de Alpaca’s. 18.30 uur: Diner bij Restaurant Martensplek. Na terugkomst op Zonneveld kun je tussen de Alpaca’s verblijven in of bij de Stalkamer in het nachtverblijf. 8.30 uur: Bezorging van een heerlijke ontbijtmand. 11.00 uur: Wandeling met enkele Alpaca’s. 12.30 uur: Vertrek.

Origineel overnachten
Prijs voor 1 nacht inclusief compleet arrangement is € 179,- (op basis van 2 personen).

Bezoek de website >>

Google Maps
Alpaca wandeling
Alpaca voeren

  Handig om mee te nemen!

  Reviews van Alpaca overnachting

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden