Vrouwendag

Den Haag
Jan van Nassaustraat 63
2596BP Den Haag
Zoals beloofd stellen we hier de andere workshops aan je voor. Heb je een kast vol kleding en niets om aan te trekken?Weten wat bij je past is heel belangrijk. Goede kleding ondersteunt je persoonlijkheid.Kom naar de workshop van Elsbeth Kruidhof en laat je vertellen hoe je je zelfvertrouwen kunt kleuren.

Sietske Osinga van praktijk De helpende Hand werkt vanuit haar hart.De workshop die ze geeft helpt je in contact te komen met je innerlijke kind.In haar praktijk biedt ze begeleiding bij chronische pijnklachten,langdurig stress,slaapstoornissen en oververmoeidheid.

Je kunt ook creatief aan de slag bij Femke Anne Kaldenberg. Zij laat zien wat je met handlettering kunt doen. Vrolijke,verschillende letters zorgen voor een grappige kaart.Het plaatje bij deze tekst is een goed voorbeeld.

Vind je het leuk om op een bijzondere manier contact te leggen met andere vrouwen uit de Wolden? Kom dan speeddaten o.l.v.Rianne Hakkers.Op een speelse manier leer je snel en vlot contact leggen.Rianne is voorzitter van de Vrouwen van Nu afdeling Linde.

Korie Homan vertelt over haar ervaringen als sportvrouw en de hindernissen die ze daarbij tegen kwam.Ze was topsporter en deed als rolstoeltennister mee aan de Paralympische Spelen in Peking in 2008.Ze is nu dierenarts.

Nieuwsgierig geworden?Klik op de bijgesloten flyer en lees hoe je je op kunt geven.

In het kader van de internationale vrouwendag organiseren de gezamenlijke Vrouwen van Nu van De Wolden een inspiratiemiddag:Verbinden en versterken.Deze middag wordt gehouden op zaterdag 7 maart 2020 in Buitencentrum De Poort in Ruinen.Er kunnen verschillende workshops gevolgd worden. Zo kun je bijvoorbeeld een zang-en ritme workshop volgen bij Rosemary de Souza. "Want samen zingen is gaaf",zegt Rosemary.

Of luisteren naar Manon Overdijk,die vertelt over de zorgformule Knarrenhof,een woonconcept voor senioren.Eigentijds naoberschap!(www.knarrenhof.nl). Kobie Kijk in de Vegte leest voor uit eigen werk: De inspiratie voor mijn verhalen komt voort uit het "gewone leven",mijn gezin of dingen die ik meegemaakt hebt of hoe ik tegen bepaalde zaken aankijk. Iedere maand krijg je van ons een update,op de website en/of in de Nieuwsbrief.Telkens stellen we andere workshops/lezingen aan je voor.Wij hopen op deze manier alle vrouwen van de Wolden met elkaar te verbinden.Neem vooral je dochter,vriendin of buurvrouw mee!Voor meer informatie over deze middag zie de bijgesloten flyer.

Het gaat goed met de aanmeldingen voor onze Vrouwendag op 7 maart a.s. in Buitencentrum De Poort in Ruinen. Zo goed dat onze inspiratiemiddag door kan gaan.Het is nu tijd om de puntjes op de i te zetten.

Waar zijn we nog mee bezig? Met de aankleding van het gebouw en de zalen bijvoorbeeld en de indeling van de workshops. Er zijn verkeersregelaars ingeschakeld en natuurlijk hebben we ook aan EHBO-ers gedacht.

Weet je nog iemand die graag mee zou willen doen?

We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar.

Tot ziens op 7 maart !

Bezoek de website >>
Google Maps
Vrouwendag Workshop

  Reviews van Vrouwendag

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden