Critical Hit Outdoor - Tactical Airsoft eXperience

Valburg
Critical Hit Outdoor
Tielsestraat 129
6675AC Valburg

Airsoft voor: Bedrijvenuitjes, Vriendenuitjes, Vrijgezellenuitjes, Familieuitjes. Voor Vrienden & Vrijgezellen, hebben we games als Domination of V.I.P of Assasinasion. Wil je meer dan alleen maar knallen, wij hebben Storyline gameplay. Als enige in Nederland bieden wij aan: Airsoft Storyline met Escaperoom elemenenten. Communicatie en teamplay zijn essentieel om deze missie met je team te winnen. Voor wie meer wilt of Teambuilding met de zaak, hebben wij de Storyline Gameplay Uniek in Nederland: Airsoft Gameplay met Escaperoom elemenenten, waabij Samenwerking & Communicatie essentieel zijn. Ideaal voor een team / bedrijfsuitje. Onze Replica's Omdat een Erkenning hebben (WM16) mogen wij Replica's van echte wapens aanbieden. Zoals: - M4 - G36, - AK74 - En zelfs Sniper Rifles Je krijg van ons geen suffe overall, maar we hebben voor jullie kleding zodat je eruit ziet als een echt Pro: Een multi-cam Camouflage broek T-shirt. En natuurlijk niet te vergeten: gezichts-paint.

Bezoek de website >>

Google Maps
paintball
Paintballen
Paintballen in het bos
Paintballen in de natuur
Professionele kleding
Paintbal-bos
Camouflage kleding

  Reviews van Critical Hit Outdoor - Tactical Airsoft eXperience

  29 January 2020

  Uitstekende organisatie waarbij je altijd een top dag en belevingen ervaart. En buitenal vriendelijke toegankelijke mensen met een hart en passie voor Airsoft en de spelers

  Caspar

  28 January 2020

  Een zeer leuke veld om te spelen, veel mogelijkheden, zowel een stukje CQB als woodland. De mensen die er werken van de organisatie zijn zeer gastvrij, en staan altijd voor je klaar! Altijd een gezelligheid!.

  Luke vedder

  28 January 2020

  Beste Airsoft organisatie die ik 6 jaar als airsofter hebt mee gemaakt.

  Mark Stakenburg

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  27 January 2020

  Critical Hit Ja wat kun je er over zeggen , het is net een grote gezellige familie waar bij sportiviteit en gezelligheid altijd aanwezig zijn. Ben je een beginner , geen nood de mannen en vrouwen die het vaker spelen geven je tips hoe het een groot evenement voor je wordt. De organisatie Yolanda en Mark doen er alles aan om je een geweldige dag te geven . Niks is hun te veel. Er is catering aanwezig . Dus tot snel .

  Hans Heijnen

  27 January 2020

  The place to be als je een vette dag wil hebben. Leuke missies en goeie begeleiding door mensen die passie hebben van hun sport/werk/hobby. Echt een aanrader voor mensen die wat actie willen!

  Hagenstein

  27 January 2020

  Hele goeie organisatie. Brengt het leuk en ontspannen. Echt een aanrader

  Joris Van Rijn

  27 January 2020

  Jong, oud, man, vrouw. Voor iedereen leuk! Super leuke organisatie die missies organiseerd waar iedereen iets mee heeft. Zo kan je in de missie je eigen spel spelen op je eigen tempo. Zo wordt er met iedereen rekening gehouden. Als nieuweling word je ook snel in het spel meegenomen en begeleid. Een geweldige besteding van je weekend.

  Astrid Arets

  27 January 2020

  Een gezellige organisatie met leuke skirms. Ik kom hier nu al een paar jaar en heb daar geen spijt van. De eerste keer als introducé werd ik meteen aan een groep gekoppeld en heb toen een gezellige dag gehad, meteen verkocht aan het airsoft geraakt

  John

  27 January 2020

  Altijd gezellig hier! Endie hamburgers die ze daar zelf maken!!! Aanrader hoor

  DiePie

  27 January 2020

  Meermaals hier een dag gespeeld en wat een geweldige organisatie. Ze verzorgen je dag altijd van a tot z. De huur replicas zijn ten opzichte van andere plaatsen wel erg goed en de uitleg je die mee krijgt heeft voor ons echt een verschil gemaakt! Als we weer een keer zouden gaan, dan zeker weer bij deze organisator.

  Lennart de pender

  27 January 2020

  Als je een dagje kennis wilt maken met de geweldige airsofthobby, dan ben je bij Critical Hit Outdoor op het juiste adres. Een ontspannen sfeer, leuke en goede organisatie is wat je verwachten kan.

  B de Leeuwerk

  27 January 2020

  Zeer uitdagende gameplay, meer dan een beetje rond rennen en schieten. Betere begeleiding dan deze ken ik niet, duidelijke uitleg met duidelijke regels. Mijn favoriete organisatie om te spelen.

  Rob