Kerstmarkt en -diner

Haarlemmermeer
Fortwachter 1
2141 EE Haarlemmermeer
Proef de unieke kerstsfeer op Fort bij Vijfhuizen met live muziek, theater, kunst, ambachtelijke waren en een kerstplein waar je je tegoed kunt doen aan culinaire lekkernijen. 

Aansluitend kun je in Restaurant ’t Fort terecht voor een heerlijk en sfeervol kerstdiner. Het bijzondere aan het Fort bij Vijfhuizen is dat het in 1897 ontworpen is en één van de eerste gebouwen in Nederland die van beton gebouwd is. Koop op de kerstmarkt (tussen 11.00 -17.00) bijzondere cadeaus voor onder de kerstboom; houtsnijwerk, hoeden en tassen, ambachtelijke sieraden, huisgemaakte bonbons en de schitterende bloem- en kerstcreaties van Fleur en Carla.

Op het culinaire kerstplein branden de vuurkorven en pruttelt de glühwein. Maak kennis met BBQ-goeroe Harry ‘Ons gaan braai’ Havinga en met het bollenstreekbier van Brouwerij Klein Duimpje. Livemuziek op het open podium zorgt voor het ultieme kerstgevoel.

Ook voor de kids is er van alles te doen. Er is een schmink-stand en ze kunnen heerlijk rondbanjeren op het fortterrein - dus winterjassen aan Natuurlijk is er warme chocolademelk om koude handjes aan te warmen. . Verhalenvertellers Maya en Nico van verteltheater ‘De blauwe kom’ nemen jong en oud mee op avontuurlijke winterreizen. Daarnaast zijn verschillende ateliers voor het publiek toegankelijk en kan je een kijkje nemen (én proeven) in de ambachtelijke stokerij van Tolmanns Dutch Gin. 

Kortom, een kerstmarkt die je niet mag missen. Na de kerstmarkt kun je aansluitend (vanaf 18.00) genieten van een sfeervol kerstdiner in Restaurant ’t Fort - reserveren is gewenst.
Bel 06-24998104 of stuur een e-mail naar: info@fortrestaurant.nl

Bezoek de website >>
Google Maps
Kerstmarkt Fort

  Reviews van Kerstmarkt en -diner

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden