Kaasfondue bij Winter Fortenland

Weesp
Uitermeer 3
1381 HP Weesp
Een aantal dagen per jaar veranderen wij één van de forten van Nederland in een heus winter wonderland. Dit jaar is dit op Fort Uitermeer te Weesp, tussen Amsterdam en het Gooi. Duizenden kerstlichtjes, foute kerstmuziek, een gezellige schnappsbar, de kerstman (of -vrouw), over de top kerstdecoratie en allerlei leuke winterse activiteiten.

Dit “Winter Fortenland” organiseren wij voor de zakelijke klant die daar zijn collega’s of relaties kan uitnodigen om te proosten op het nieuwe jaar. Vaak krijgen wij de vraag of je als particulier dit winters festival ook kunt bezoeken en helaas is dat niet altijd zo geweest. Daarom zijn wij nu extra blij dat wij iedereen kunnen uitnodigen voor een avondje Winter Fortenland bij het sfeervolle Fort Uitermeer!

In samenwerking met Paviljoen Uit & Meer organiseren we een gezellige kaasfondue avond op zondag 15 december. U kunt u hiervoor vooraf aanmelden via info@fortevenementen.nl.

INVULLING VAN DE AVOND
Wat is de invulling van een avondje Winter Fortenland? U bent van harte welkom vanaf 16.30u, waar we u ontvangen met een glaasje warme chocomel of glühwein en u de winterse activiteiten van dit winter festival kunt gaan uitproberen. Natuurlijk is dit niet verplicht en bent u uiteraard ook meer dan welkom aan de gezellige schnappsbar. Na ongeveer een uurtje nodigen wij u uit aan tafel in het paviljoen, waar u met uw vrienden of familie kunt gaan genieten van een smakelijke kaasfondue met allerlei lekkere garnituren (voor de niet-kaasfondue-liefhebbers hebben we een alternatief!). Met op de achtergrond natuurlijk gezellige kerstmuziek!

ACTIVITEITEN BIJ WINTER FORTENLAND
Welke activiteiten zijn er te doen bij Winter Fortenland? Nou, wat dacht je van boogschieten op de neus van Rudolph? Of ontsnappen uit onze skigondel-escape room? Verder kun je ook kennismaken met de Olympische sport curling op zijn makkelijks, oftewel eisstock schiessen! Of zet in de stoeltjeslift de Virtual Reality bril op en ga skieën zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebt. Daag je vader uit in een potje air hockey of beleef oude tijden op onze Arcade machine!

BIJZONDERE AVOND
Voor deze bijzondere avond betaalt u slechts € 25,- per persoon (€ 20,- voor kinderen tot 12 jaar). De drankjes komen hier nog bij.

Bezoek de website >>
Google Maps
Kaasfondue uitje

  Reviews van Kaasfondue bij Winter Fortenland

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden