Samba Percussie Workshop

Oss
Ussenstraat 47
5341PL Oss
Datum: 23-11-2019
Percussie workshop als Teamuitje

Percussie 4 fun biedt Samba/Percussie workshops voor mensen vanaf 16 jaar en in groepsgrootte vanaf 8 tot 50 personen. Deze kunnen dienen als plezierige ontspanning tijdens feestelijke aangelegenheden zoals familiefeesten, vrijgezellen uitjes of personeelsfeest, Teambuildings activiteiten, management of communicatietrainingen of welke activiteit u ermee in wil vullen.
Elke workshop is weer anders en wordt op maat gemaakt . Voorop staat dat het een feestje wordt ! Een workshop van 30 minuten tot enkele uren is mogelijk.

Een Swingend samenspel
Percussie 4fun heeft ruime ervaring met het organiseren van interactieve percussie workshops voor bedrijven en ….etc. De workshops kunnen bijdragen in de leerdoelen van een teambuildings sessie, management- of communicatietraining. Maar de workshops kunnen ook gebruikt worden als spetterende activiteit tijdens een personeelsavond of bedrijfsuitje. De deelnemers zullen versteld staan van het snelle “muzikale”resultaat dat ze als groep boeken.
Dat zal de teamspirit alleen maar ten goede komen!
Elke workshop staat op zichzelf en wordt op maat gemaakt, een workshop kan van 20 minuten tot enkele uren duren en toegespitst worden op de betreffende activiteit of ruimte.
Percussie 4fun komt met eigen instrumenten op elke gewenste locatie.
Bij het bepalen van de locatie moet er wel rekening gehouden worden met een enthousiast volume en voldoende vloeroppervlak.

Teambuildings activiteit
Deze Braziliaanse Percussie workshop laat je inspireren,is leuk en Onvergetelijk. Je hebt na 10 min al resultaat .Iedereen in het zelfde RITME. Ofwel je gaat het als Team samen doen .
Leuk en leerzaam . Het leuke is dat iedere groep bijna na het einde van de workshop zou willen optreden voor publiek .

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Samba Percussie Workshop

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden