Batavia Stad Outlet Shopping

Lelystad
Bataviaplein 60
8242 PN Lelystad
Laat je modehart sneller kloppen en ervaar zelf wat hét fashion outlet shoppingcentrum van Nederland te bieden heeft. Batavia Stad, in Lelystad, is 7 dagen per week geopend, van 10.00 tot 18.00 uur.

In en om Batavia Stad
Wil je tussen het shoppen door even bijkomen en genieten van een tussendoortje of een uitgebreide lunch? Dan kun je in Batavia Stad neerstrijken in één van de gezellige grand cafés, of restaurants. Maar ook óm Batavia Stad is van alles te doen. Je kunt o.a. een kijkje gaan nemen op de Bataviawerf bij de replica van het schip de Batavia. Het Markermeer ligt op loopafstand, en in het Nieuw Land museum kun je de geschiedenis van Flevoland opnieuw beleven.

Bezoek de website >>

  Reviews van Batavia Stad Outlet Shopping

  18 mei 2014

  Het is erg leuk! En je hebt hele leuke kleren. Ik wilde vandaag ook gaan met mijn ouders, maar die wilde niet :-(. Maar ik geef het een 8, omdat je lekker op een terrasje kan zitten en ook gezellig kan winkelen. Super stad!

  Kaylee
  Kaylee

  9 maart 2014

  Wat een leuk centrum! Was er een paar jaar geleden geweest, maar het is veel groter geworden sindsdien. Je kan er nu echt leuk winkelen en ook heerlijk op een terrasje zitten. En wat je in de winkels kan kopen is echt de mode van nu. Een geslaagd dagje uit!

  Sophia
  Sophia

  12 januari 2013

  Stonden uren in de file om er te komen. Eenmaal aangekomen zwaar teleurgesteld, omdat de prijs en kwaliteit erg misleidend was.

  Natalie
  Natalie
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.