MAMMA MIA!

Utrecht
Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6-A
3521AL Utrecht
Datum: Van 27-06-2019 t/m 31-08-2019
MAMMA MIA!

De ultieme feel-good musical met de hits van ABBA

Profiteer van deze zomerklapper voor MAMMA MIA! Krijg nu 50% voordeel per kaart voor alle shows tot en met augustus! Dit aanbod wil je niet missen, want MAMMA MIA! stopt in september. Boek nu je kaarten met voordeel en beleef alléén deze zomer nog de ultieme feel-good musical met de hits van ABBA in het Beatrix Theater Utrecht.

Boek met 50% voordeel:
Klik rechts boven op de oranje button : Bezoek de website

Internationale musicalsensatie
MAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Wereldwijd hebben al meer dan 60 miljoen mensen deze show in hun hart gesloten.

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.
Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

*Het voordeel wordt berekend over de kaartprijs exclusief servicekosten. Het aanbod is boekbaar en geldig voor alle shows van MAMMA MIA! in het Beatrix Theater in Utrecht. Het aanbod is geldig op alle rangen en te boeken tot en met 31 augustus. De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Geen restitutie op reeds gereserveerde tickets. Wijzigingen voorbehouden.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van MAMMA MIA!

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden