Tweedaagse workshop 'Ontwerp je eigen tuin'

Utrecht
Budapestlaan 17
3584 HD Utrecht
Datum: 13-09-2018
Ga zelf aan de slag met het ontwerpen van je eigen droomtuin met de Workshop 'Ontwerp je eigen tuin' in de Botanische Tuinen Utrecht.

De eerste dag hebben we het vooral over ontwerpen, de tweede dag gaan we verder met beplanting.

Dag 1. Dolf Houtman, een deskundig en enthousiaste tuin- en landschapsontwerper, begeleidt je gedurende de eerste dag met het bepalen van de sfeer en de vormgeving van de tuin en het kiezen van de juiste materialen.

Dag 2. Modeste Herwig en Anneke Beemer, specialisten in beplanting, helpen je bij het kiezen van de juiste planten en de invulling van borders en plantvakken.

Praktische informatie:.

Data:. *29 maart (ontwerpen) en 6 april (beplanting)*17 mei (ontwerp) en 25 mei (beplanting)*13 september (ontwerp) en 21 september (beplanting)*27 september (ontwerp) en 5 oktober (beplanting

Tijd: van 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Tuinvisie Utrecht (dag 1) en
Botanische Tuinen Utrecht (dag 2)
Aantal cursisten: 5-8
Cursusprijs: 1 dag € 149,- (ontwerpen of beplanting), 2 dagen € 289,- (ontwerpen en beplanting)Inschrijven voor 1 dag is ook mogelijk.

De cursusprijs is inclusief:-entree tot de Botanische Tuinen in Utrecht (bij 2-daagse workshop)-koffie, lunch, thee-gebruik van tekenmateriaal en naslagwerken-syllabus-handig digitaal plantenbestand-e-boek 'Borderplannen'

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Tweedaagse workshop 'Ontwerp je eigen tuin'

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden