Workshop voor kids op Slot Loevestein

Zaltbommel
Loevestein 1
5307 TG Zaltbommel
Datum: 29-08-2018
In juli en augustus is Slot Loevestein elke dag geopend en is er van alles te doen Kruip jij in de boekenkist of schiet je mee met de kasteelschutter?. Iedere woensdag om 13.00, 14.00 en 15.00 uur is er een workshop voor kinderen.

Deze zomer kunnen kinderen een eigen stempel maken. Bij een bezoek aan het slot krijg je een eigen grensdocument en met deze stempel kun je de verschillende verhalen zelf afstempelen. De workshop kost € 2,50 per kind (bovenop de toegang tot het kasteel). Reserveren is niet nodig.

Slot Loevestein is 657 jaar oud en wie zo oud is heeft veel verhalen te vertellen. Het slot is natuurlijk bekend van de meesterlijke ontsnapping van Hugo de Groot in een boekenkist. Dat verhaal vertellen we vaak en graag. Maar Loevestein is nog veel meer. In de zomervakantie gaat de kist vol verhalen dagelijks open.

Deze vakantie staat “Loevestein zonder grenzen” centraal. De gidsen vertellen hoe Slot Loevestein omging met allerlei grenzen – in de breedste zin van het woord. Beleef geschiedenis in het echt op Slot Loevestein en kom te weten hoe ridders, gevangen en soldaten vroeger leefden.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Workshop voor kids op Slot Loevestein

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden