Middeleeuws Zomerbanket

Hernen
Dorpsstraat 40
6616 A Hernen
Datum: 21-07-2018
Op zaterdag 21 juli 2018 reist men terug naar de tijd van ridders en kastelen , van rondreizende troubadours en bourgondische banketten.
Het Historisch Banket viert de zomer met een Middeleeuws Zomerbanket op de binnenplaats van het prachtige Kasteel Hernen.
Vanaf 17:30, op 21 juli, waant men zich in andere tijden en laat men zich overstelpen met heerlijke spijzen, smakelijke dranken, vrolijk vertier en aanstekelijke muziek.
Het verleden is vooral fascinerend door alles wat men vroeger anders deed. Eten deed men vroeger ook graag, lekker en veel, maar zeker anders dan tegenwoordig. ToenTerTafel verzorgt deze avond de spijzen en neemt de gasten mee op een culinaire tijdreis.
Naast eten en drinken waren middeleeuwse banketten niet compleet zonder muziek, vermaak en vertier. Tijdens deze heerlijke midzomeravond treden op:
Florisimo: jongleur, nar en creator van vreemde situaties vol humor en verrassingen. Daarnaast tevens bekend als vuurspuwer en vreter vol positieve energie!
Troubadour en minstreel Lucas Florent brengt gedurende de avond met luit en kazou een rijk repertoire ten gehore. Van hoofse liefdesballaden tot spot en drankliederen.

Kaarten (Uitsluitend voorverkoop) zijn vanaf heden verkrijgbaar via www.hethistorischbanket.nl/zomerbanket

Aldaar is ook meer informatie te vinden aangaande menu, volledig programma, tijden, tarieven, etc.

Bezoek de website >>
Google Maps

    Reviews van Middeleeuws Zomerbanket

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.