Bestel kaartjes

Nina Bellen - WildArt battle

Venlo
Strijd met je team tegen je collega's. Maak samen een kunstwerk waar de rest jaloers op is. Werk goed samen en maak de juiste beslissingen want jullie worden beoordeelt door kunstenaar Dick Evers, maar ook door je collega's! Pure teambuilding, competitie en een hele dikke klodder creativiteit. De mix voor de spannende WildArt Battle.

Hoe gaat de WildArt Battle?
Jullie worden ontvangen op de Maaskade 35, het het creatief atelier van Venlo, met een lekker drankje. Kunstenaar Dick Evers legt jullie uit hoe de WildArt Battle in zijn werk gaat. En vals spelen is geen optie...
Er worden teams gemaakt van 4/5 personen per team. Elk team krijgt een lege canvas van 115 x 75 cm. En dan is het helemaal aan jullie! Wat gaan jullie er van maken? Overleggen, bedenken en creatief zijn. Niet alleen in woorden, maar ook in daden! Welk team maak het mooiste kunstwerk? Dit wordt beoordeelt door Dick Evers en de andere teams aan de hand van een presentatie van je team over het kunstwerk... Dus maak er een spetterende presentatie van :-). (je kunt het vergelijken met karaoke, je kunt beter slecht zingen en een goede act hebben dan goed zingen zingen en geen act hebben)
Alle kunstwerken mogen meegenomen worden en in de kantine, kantoor gehangen worden. Zet je schrap, want het wordt WILD!

Bezoek de website >>
Google Maps

    Bestel op Uitjes.nl met 10% korting op tickets

    KORTINGSCODE: UITJESBATTLE

    Speciaal voor jou heeft Uitjes.nl bij Nina Bellen extra korting kunnen afdingen. Reserveer hieronder en gebruik bij het reserveren de kortingscode ‘UITJESBATTLE’ en ontvang de korting direct!

    Reviews van Nina Bellen - WildArt battle

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.