Hof te Rhode

Diest
Hof Te Rhode
Rodestraat 7
3290 Diest

Bij Hof te Rhode beleeft u uw mooiste momenten in een oase van rust, groen en gezelligheid. Laat u verleiden door ons gevarieerd programma met als rode draad heerlijk culinair genieten.

Activiteiten
Hof te Rhode biedt u originele seizoensgebonden activiteiten. Van een paasbrunch, tot een jachtfestijn. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. De activiteiten voor het voorjaar publiceren we in februari, die voor het najaar in september.

Huwelijksfeesten
Het mooiste moment in uw leven? Dat verdient een stijlvol feest in een oase van rust en groen. Of u nu kiest voor een groots diner of een feest in intieme kring … Onze verschillende feestzalen bieden voor elk wat wils. De idyllische tuin vormt de perfecte locatie voor een receptie in het groen of voor uw huwelijksfotosessie. Een inzegening in de tuin? Dat kan, net als overnachten in de bruidssuite of de gastenkamers. Het menu bespreken Felix Alen en zijn zoon Levi Alen graag samen met u. Zo krijgt u een aangepast seizoenvoorstel op maat. Want elk huwelijksfeest verdient onze volle aandacht, zodat het echt een onvergetelijke dag wordt.

Familiefeesten
Een familiefeest zonder zorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen genieten van een klein of een groot feest … in een mooie zaal of in onze tuinen? Een feest voor ieders smaakpapillen, dat alleszins! Samen met u gaan we op voorhand door al uw vragen en wensen. We nemen onze tijd, zodat uw feest wordt wat u ervan verwacht. Want feesten moeten tiptop in orde zijn, zodat ze ook nadien een blijvende herinnering vormen.

Seminaries
Het zakelijke aan het aangename koppelen? Denk maar aan een congres of seminarie, een teambuilding of bedrijfsfeest, een businessmeeting of productvoorstelling … Bij Hof te Rhode zit u gegarandeerd goed, dankzij onze centrale ligging en ruime parking. Bovendien zijn er verschillende seminarieformules mogelijk en zijn de nodige apparatuur en techniek voor handen. Zo maken we samen van uw businessmoment toch ook een beetje een feest. Vindt uw activiteit elders plaats? Dan verzorgt onze catering- en traiteurafdeling uw feest of evenement waar u maar wilt.

Traiteur
Het team van Hof te Rhode verzorgt al meer dan veertig jaar feesten op andere locaties met dezelfde inzet, service en kwaliteit als op onze eigen locatie.
‘Feesten op maat’ hebben geen geheimen voor ons. We bespreken al uw wensen en vullen deze aan met onze jarenlange ervaring. Zo krijgt u een persoonlijk voorstel en gepersonaliseerd menu, aangepast aan het seizoen. Concreet kunnen wij alles van a tot z voor u verzorgen, inclusief al het nodige personeel en materiaal. Wij dekken de tafels en ruimen nadien ook alles op. Organiseert u het feest liever zelf? Geen probleem, wij leveren het eten en indien gewenst ook het personeel. Wenst u enkel de menu? Dan kunt u de kant-en-klaar maaltijden (hygiënisch en gekoeld verpakt) afhalen of laten bezorgen. Elke week is er een ander marktmenu, contacteer ons gerust voor meer informatie. Maar misschien kiest u liever om uw feest te laten plaatsvinden op Hof te Rhode? Dat kan ook.

Bezoek de website >>

Eetzaal
Prachtige groene tuin trouwlocatie
Mooie tuin

    Reviews van Hof te Rhode

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden