E-Fatbike picknick

Eindhoven
City Tours Eindhoven
Oberto 14
5629NG Eindhoven

Wil jij Eindhoven en omgeving op een stoere en bijzondere manier leren kennen? Dan is deze tour met een E-fatbike echt iets voor jou!

Boek deze vijf uur durende individuele tour met een lengte van 45 km en geniet onderweg van de mooie omgeving op een stoere, stille, milieuvriendelijke en elektrische Knaap E-Fatbike.

De snelheid is maximaal 25 km per uur en er is voldoende tijd om te genieten van alles om je heen. Op het stuur is een telefoonhouder gemonteerd voor je eigen telefoon. Zo kan je makkelijk en veilig onze zorgvuldig uitgestippelde route via de City Tours Eindhoven app volgen. Met deze route hoef je zelf niet meer na te denken of te zoeken en kom je langs alle mooie plekjes in de stad en omgeving. De E-Fatbikes zijn zo stil dat je de vogels in het park hoort fluiten! Zet onze picknick rugzak in de krat achterop je fiets en geniet!

Je haalt de E-Fatbikes op bij ons op kantoor om 10.30 uur en levert ze uiterlijk 15.30 uur weer bij ons in. Wil je de fiets huren zonder picknick? Kijk dan bij losse verhuur.
Je krijgt een mooie picknick rugzak mee welke je bij onze pick-up locatie in het park (halverwege de route) laat vullen met een bourgondische picknick (verse warme-en koude producten). Deze goed gevulde rugzak met picknick kleed neem je mee om ergens in het park op een rustig plekje te genieten. Alle hapjes van de bourgondische picknick worden hygiënisch bereid en verpakt.

Bezoek de website >>

Bezoekers op de E-Fatbike
Met de fietsen op de brug

    Reviews van E-Fatbike picknick

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden