Bestel kaartjes

Wijnwinkel op de zaak

Diverse locaties
Thuisproeverij

Diverse locaties

Samen op wijnreis
Hoe maak je een keuze uit die onmogelijke lange schappen met onbekende wijnen of wijnkaarten in restaurants? Thuisproeverij is als een persoonlijke wijnadviseur op locatie.

Samen met je collega's en onze wijnadviseur kruisen we door verschillende wijnlanden opzoek naar jouw smaak! Iedere werknemer krijgt een voucher van het bedrijf twv een afgesproken bedrag. Na de proeverij kan elke werknemer zijn eigen favoriete wijn bestellen in onze wijnwinkel.

Door de wijnproeverij op locatie, proef je onze wijnen vooraf en weet wat wat je koopt. Daarnaast heb je een gezellig middag met je collega's, onze wijnadvisuer en de baas.

Wijnproeverij op locatie:

Thuisproeverij komt op loctie voor het verzorgen van een wijnproeverij. Onze wijnadviseur zal op jouw gekozen datum en tijd arriveren bij jou thuis met tien topwijnen. De proeverij duurt 2 uur. 

Over Thuisproeverij:

Thuisproeverij importeert kwaliteitswijnen van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Oostenrijk en Portugal. Met ons wisselende aanbod zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen op locatie.

Wij starten de proeverij met een mooi aperitief uit Italië, gevolgd door acht wijnen uit verschillende landen met als afsluiter een fantastische port uit Portugal. Tijdens de proeverij geven we wijninformatie, maken we wijn-spijs combinaties en leren wij jou proeven als een professional.

Wat je moet weten:

Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://www.thuisproeverij.eu

Meer info:

Niet geldig i.c.m. andere acties. Geldig voor regio Utrecht en Leiden (binnen een straal van 20 kilometer gerekend vanaf het centrum) of Almere en Hilversum (binnen een straal van 10 km gerekend vanaf het centrum).

Minimumleeftijd: 25 jaar.

Bezoek de website >>

Thuisproeverij
Leer proeven als een professional
Wijnproeverij op locatie

  Koop hier je tickets met 20% korting

  Gebruik de kortingscode: "uitjeskorting" om jouw 20% korting te verzilveren tijdens het afrekenen.

  Reviews van Wijnwinkel op de zaak

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden