Hike & Bite

Delft
Bike and Bite
Markt
2965QW Delft

Wil je al de bezienswaardigheden van Delft tijdens een stadswandeling zien onder begeleiding van een gids? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De Hike & Bite Tour is de nummer 1 food tour in Delft. Met deze tour ga je Delft verkennen onder het genot van lokale hapjes en drankjes. Tijdens deze stadswandeling in Delft zie je niet alleen de bezienswaardigheden, maar krijg je alles wat Delft te bieden heeft. Ook kom je op plekken waar je alleen nooit op gekomen zou zijn!

Stadswandeling Delft

De gidsen nemen je mee door Delft om zowel de bezienswaardigheden als de verborgen parels te ontdekken die Delft te bieden heeft. Dit alles onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Zorg dus voor gezonde trek, want we laten je zowel Nederlandse als internationale culinaire lekkernijen proeven! Tijdens de stadswandeling door Delft zal de gids zorgen voor een flesje water en indien nodig een paraplu.

Onze Food Tour

Onze professionele en enthousiaste gids laat je tijdens de stadswandeling al het lekkers van Delft proeven! De gids leidt de tour langs veel verschillende plekken waar je overheerlijke hapjes gaat proeven. Zo ga je tijdens deze food tour niet alleen Nederlandse bites proeven, maar ook gerechten uit andere culturen. Hierdoor krijg je op deze food tour een totaal overzicht wat er in de stad te beleven valt op culinair gebied.

Meer weten?

Wil je eerst meer informatie hebben voordat je wilt boeken? Neem dan contact met Paul (+31) 6 174 794 20 of met Laura (+31) 6 414 738 18 op. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. 

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde trek!

Hoe lang duurt het:
Ongeveer 3,5 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Om 11:00.

Wat kost het:
€59,- per persoon.

Waar verzamelen we:

Naast Dhr. Grotius op de Grote Markt.

Onze tours gaan door als we een minimum van vier boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is zullen we u niet minder dan 5 dagen van tevoren hierover inlichten.

Bezoek de website >>

Hike and Bike

    Handig om mee te nemen!

    Reviews van Hike & Bite

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden